LG G Watch 2 se nejspíše představí na IFA 2014

6

Jak se blíží podzimní veletrh IFA, začínají se z mlhy vynořovat konkrétní obrysy zařízení, na které se můžeme těšit. Podzim se ponese ve znamení wearables a chytrých hodinek. Jedněmi z nich budou i chytré hodinky od LG, které mají podle prvních zpráv „zcela změnit hru“.

Ačkoli jsou LG G Watch na trhu teprve dva měsíce, už nyní se připravuje jejich nástupce. Všichni totiž čekají, že Apple představí své hodinky tak, aby stihl vánoční prodeje, i když se o tom ještě neobjevila žádná potvrzená zpráva.

Apple bude určitě silným soupeřem, a tak se proti němu výrobci snaží postavit to nejlepší, co mají. Už letmé seznámení s hardwarovými parametry vypadá zajímavě. Hodinky poběží na platformě Android Wear, budou mít OLED displej a procesor od Qualcommu. Alternativně by LG mohlo sáhnout po vlastním procesoru s názvem Odin, ale to nejspíše tak rychle nestihne.

LG G Watch
Původní G Watch byly sotva představeny a už se mohou chystat do důchodu.

Německá metropole Berlín bude hostit veletrh IFA mezi 5. a 10. zářím. Na místě bude náš redakční tým, takže všechny novinky do k vám dostanou krátce po uvedení na tiskových konferencí. Zejména na poli chytrých hodinek bude pěkně rušno: Motorola ty své představí už 4. září, nástupce SmartWatch vypustí v Berlíně i Sony a zapomenout nemůžeme ani na chytré hodinky od HP a OnePlus, o těch se však stále jen spekuluje.

Zdroje: koreatimes.co

Diskuze ke článku
Pro redakci
Prosím vás, kdy se čtenáři dočkají důstojného prohlížení vašeho webu? Párkrát už se to řešilo, ale zatím stále nic. Otevírat článek čtvrt minuty člověka přestane rychle bavit a věřím kdyby jste zde byly i více jako čtenáři nadávate také. Vážím si vás, ale nelze vše ignorovat do nekonečna.
Tom_82
Já myslím, že ta rychlost není kvůli konkurenci, ale především kvůli tomu, že současné hodinky (první model) jsou vyrobeny (opět) z nějakých levnějších materiálů a nabíjecí konektory / piny rezaví.
Je to HNUS co LG vyrábí a prodává - hodinky rezavé, vlajková loď - smartphone LG G3 trpící samovolným vypínáním či restarty, atd. Hnus, hnus, hnus!
Jakub
Kolik stojí vstupenky na IFA ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze