LG G Flex 3: první informace o dalším křivákovi

2

S velkým předstihem se začíná spekulovat o dalším zakřiveném modelu od LG. Budoucí G Flex 3 by mohl nabídnout procesor Snapdragon 820 nebo 6palcový displej s QuadHD rozlišením.

LG G Flex 2 byl představen v lednu letošního roku a dostal se také na náš trh. Z poslední doby vypíchněme, že velmi dobře vybavený telefon velmi výrazně zlevnil. Ačkoliv se začalo spekulovat o nástupci, pokles ceny to rozhodně nemohlo ovlivnit, neboť s případným LG G Flex 3 se setkáme až v prvním čtvrtletí roku 2016. Dle aktuálních spekulací by se však ve výbavě měl objevit 6palcový displej s QuadHD rozlišením. Překvapivě působí informace o nasazení kovového těla. Předpokládáme totiž, že stále půjde o zakřivené zařízení.

LG G Flex a G Flex 2

Pod kapotou by se měl nacházet procesor Snapdragon 820, což je pro příští rok již jasná volba pro výše postavené modely. Výkon dále podpoří 4GB operační paměť. Interní úložiště nabídne 32 GB prostoru pro vaše data. Poslední spekulace se zabývají fotoaparáty. Ten hlavní by mohl nabídnout 20,7 megapixelů, zatímco čelní kamerka bude mít 8 megapixelů. S ohledem na značně vzdálené datum uvedení je nutné brát veškeré informace s rezervou, neboť se mohou změnit.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
loko
nápisy od pana Pavlíčka mě začínají bavit.
"zabiják se vrací na místo činu"
"první informace o dalším křivákovi"

mnohem lepší jak ty občasné "nalákávací žvásty", nebo 100x ohrané nadpisy typu "král mobilů"... :-)
Lukas “Kefalin” Tankovic
Lukas “Kefalin” Tankovic
Na ebay som nasiel Flex 2 za 300 USD,co nie je zla cena. Uvidim vsak ako to bude s Moto X play

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze