LG bude opět na filmovém festivalu ve Varech, nabídne soutěž o G4

3

Již druhým rokem bude LG partnerem pro Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech. V prostorách hotelu Thermal představí veřejnosti nový 4K OLED televizor, panoramatický 5K UHD televizor s uhlopříčkou neuvěřitelných 105" (266cm) nebo mobilní vlajkové lodě LG G4 a LG G Flex2.

„V Karlových Varech chceme filmovým fanouškům představit technologické novinky, díky kterým mohou mít perfektní zážitek z filmu v pohodlí domova,“ komentuje Andrea De Sousa, Product Marketing Manager LG. „K vidění i vyzkoušení bude několik skvělých OLED a UHD televizorů a naše nové telefony se špičkovým displejem, se kterými jsme pro návštěvníky připravili i fotografickou soutěž spojenou s testováním LG G4.“

LG Zone v Karlových Varech

Premiéra 4K OLED televize a 5K UHD televize

Návštěvníci LG Zone v hotelu Thermal si mohou prohlédnout nový model 4K OLED televize (65EC970) s uhlopříčkou 65" či panoramatickou 5K UHD televizi s úhlopříčkou neuvěřitelných 105" (266 cm) pro dokonalý zážitek jako v kině. Vystaveny budou i další UHD a OLED televize doplněné o produkty řady Music Flow.

Zachyťte výjimečné zážitky z festivalového dění

Od 4. do 8. července proběhne v LG Zone soutěž o LG G4. Návštěvníci si budou moci po dobu tří hodin zapůjčit LG G4 a během svého pohybu po festivalu vyzkoušet a pořizovat snímky. Do soutěže pak může každý účastník přihlásit tři své nejlepší fotografie na téma „Pociťte výjimečnost ve Varech“. Celkem sto nejzdařilejších fotografií bude následně umístěno v albu facebookové stránky LG CZ/SK a nejlepších patnáct fotografů si pak telefon LG G4 použitý při soutěži odnese. Zapůjčení telefonu je možné také rezervovat na webové stránce www.lgnakviff.cz.

TIP! Přečtěte si recenzi LG G4 nebo test LG G Flex 2

LG G4 a LG Flex 2

I letos pokračuje spolupráce se společností Vodafone, díky které si můžou návštěvníci MFF v Karlových Varech vyzkoušet produkty LG s podporou nejmodernější technologie mobilního přenosu dat 4G LTE také na Vodafone pláži u Vřídla, kde jsou připravené i soutěže o zajímavé ceny. Výherci golfového turnaje Festival Open Vodafone 2015 se pak můžou těšit na nový smartphone LG G4.

Čtěte: Co všechno si připravil Vodafone pro návštěvníky MFFKV?

Zdroj: Tisková zpráva