LG BL20: nová čokoláda na oficiálním videu

Vele očekávaná stolovka LG BL20, která se zařadí do stylové řady Chocolate, se pomalu ale jistě představuje světu. Na internetu se nyní objevilo první oficiální video!

Přestože o tomto novém modelu není doposud téměř nic známo, koluje na internetu první promo video, které poodhaluje alespoň i některé prvky výbavy. Počítat tak můžete s vestavěným fotoaparátem, schopným pořizovat snímky až v rozlišení 5 Mpx. Nápomocna bude i vysoce svítivá LED dioda. Hlavním lákadlem telefonu však bude jeho design. Čokoláda si zachovala vysouvací konstrukci a pyšnit se bude malou tloušťkou. Hlavní ovládací prvky budou opět řešeny přes efektně vypadající senzorové ovládání. Kromě klasických kláves zbylo místo i na speciální tlačítko pro ovládání widgetů. Naopak dvojice sluchátkových kláves se přesunula k alfanumerické části a objevíte ji až po vysunutí. Dostatečně velký bude i displej, který na ploše 2,4" nabídne QVGA rozlišení.

Prozatím nebylo potvrzeno datum vydání, ale spekuluje se, že nové LG BL20 Chocolate by se na pultech obchodů mohlo objevit již během příštího měsíce. Pokud jste již shlédli video, jistě mi dáte za pravdu, že je opravdu nač se těšit.

zdroj: phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze