Levné LG Optimus L4 II: první fotografie a informace

1

V únoru LG představilo druhou generaci své L-series a tři nové modely LG Optimus L7 II, Optimus L5 II, a Optimus L3 II. Nyní unikly informace a první fotografie o dalším modelu, který ponese označení Optimus L4 II a svou výbavou se zařadí mezi dva nižší modely. Kromě jednosimkové verze bude existovat i jako Dual SIM.

Podle ruského serveru hi-tech.mail.ru budou oba modely po hardwarové stránce podobné. Budou se však, jak je již u LG zvykem, mírně lišit v designu. Zatímco jednosimková verze bude mít hranatější tvary a tři ovládací tlačítka, kdy prostřední bude hardwarové, tak Dual SIM bude zaoblenější se čtyřmi senzorovými tlačítky. Stejný postup zvolilo LG i u dalších modelů své L Series II.

Tip: LG oficiálně oznámilo modely Optimus L3 II, L5 II a L7 II

Optimus L4 II bude podle tohoto zdroje vybavený 3,8" IPS displejem s rozlišením 480 x 320 pixelů, jednojádrovým procesorem MediaTek MT6575 taktovaným na 1 GHz a 512 MB RAM. Ve výbavě nebude chybět 4GB interní paměť s podporou microSD karet, Wi-Fi, rychlá mobilní data HSDPA a třímegapixelový fotoaparát. Baterie bude mít kapacitu 1700 mAh.

Tip: Recenze LG Optimus L3 II – Elegantní mrňous s rychlými daty

Smartphone nepoběží na nejnovější verzi Androidu, ale dostane Android 4.1 Jelly Bean. Na trh se dostane již v červnu, ale zpočátku bude k dostání pouze v Rusku. Jeho cena bude činit 5490 rublů (cca 3 500 Kč). To je přibližně o 500 Kč více proti tomu, za kolik se na českém trhu prodává nižší model Optimus L3 II.

Zdroje: hi-tech.mail.ru, phonearena.com, unwiredview.com

Diskuze ke článku
lendo
pozeram konecne mobil skvelych rozmerov a dokonca dual sim ale ta vybava... to vazne nikto okrem apple nevie vyrobit vybaveny smartfon normalnych rozmerov?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze