Lenovu uniká aktualizační plán modelů na Android 6.0

23

Aktualizace na Android 6.0 Marshmallow je vděčným tématem posledních týdnů. Stále se totiž na většinu výrobců s napětím čeká. Oficiálně jsme se sice novinek nedočkali, avšak únik informací nám dává alespoň hrubou představu o tom, které modely od čínského Lenova obdrží nový Android. Navíc zhruba víme i kdy.

Lenovo

Na čínské sociální síti Weibo se objevila fotografie zachycující snímek z prezentace Lenova, na kterém je seznam modelů, které by měly obdržet nejnovější Android 6.0. Navzdory tomu, že je seznam dlouhý, najdeme v něm některé modely zdánlivě dvakrát. Je to způsobeno tím, že se liší stejné modely pro Čínu a pro zbytek světa. První na řadu by se tak měl dostat model K3 Note v březnu 2016. V dubnu by se na Android 6.0 mohli těšit majitelé modelu A7000. O měsíc později přijdou na řadu mezinárodní verze modelů Vibe X3 a Vibe P1.

Lenovo

Nakonec, v případě modelů nás se týkajících, přijde na řadu model Vibe S1, a to údajně v černu příštího roku. Aktualizační seznam dozajista není úplný, protože v něm chybí hned několik klíčových modelů. Vše navíc musíme brát s rezervou, především pak termíny aktualizací. Nezbývá než čekat, že Lenovo brzy vydá oficiální informace týkající se aktualizačních plánů.

Zdroje: androidauthority.com

Diskuze ke článku
David Novotný
David Novotný
Na A6000 měl být Lollipop už v červnu a doteď běží na KitKatu.
Apollo
Na P70 měl být lolipop už v březnu
Jirka Hromádka Kopeček
Jirka Hromádka Kopeček
a vibe x2 NIC..........................
Android , to radšej nokiu 3310
Tak co ste calaly od cinana ???

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze