Lenovo představí své produkty 4. září, také si šťouchlo do Applu

2

Jako všichni věhlasní výrobci, i Lenovo se bude účastnit letošního veletrhu IFA v Berlíně. Novinářům už byly rozeslány pozvánky na konferenci, která se bude konat 4. září. Na samotné pozvánce si také rýpnulo do Applu, a to jak podobným vzhledem, tak hlavně samotným sloganem.

I Lenovo se bude chtít letos vytáhnout s novými modely, a proto pořádá konferenci na veletrhu IFA. Tam hodlá představit hlavně novinku Vibe X2, o které už unikly některé informace. Ohledně dalších zařízeních chystaných na veletrhu zatím nejsou informace.

Lenovo pozvánka

Zajímavosti se ale skrývají v samotné pozvánce. Zde totiž kromě data vidíme slogan: „We can't say it either.“ (Také nic nemůžeme říci). A to je ono postrčení do Applu. Ten totiž na své pozvánce napsal: „Wish we could say more.“ (Kéž bychom mohli říci více). Je samozřejmě jasné, že do oficiálního představení nebude výrobce poskytovat žádné informace, tato věta tedy v podstatě nic neříká. No a Lenovo se na své pozvánce k tomuto faktu lehce ironicky přidává.

Apple pozvánka

To že bude model Vibe X2 na konferenci představen je jasné. Určitě si ale vzpomínáte na dohady ohledně názvu nové verze Androidu, a většina se nakonec shodla na názvu Lollipop (lízátko). No a na pozvánce Lenova máme jedno krásně barevné a velké. Že by právě Vibe X2 bylo jedním z prvních modelů, které poběží na nejnovější verzi Androdu L? Nyní můžeme pouze hádat a čekat na 4. září, kde se vše dozvíme.

Zdroje: talkandroid.com