Lenovo neuhlídalo revoluční Yoga Book s virtuální klávesnicí

10

Lenovo bude mít svoji tiskovou konferenci v rámci veletrhu IFA až večer, ale už nyní si můžeme prohlédnout možná nejzajímavější přístroj, které do Berlína přivezlo. Tím je revoluční Yoga Book, který nabídne virtualizovanou klávesnici, jež v případě neaktivity nalezne i další využití. A zajímavý je i hardware.

Lenovo má dnešní tiskovou konferenci naplánovanou až na 19. hodinu, přesto se na zajímavý konvertibl s označením Yoga Book můžeme podívat už nyní. Jedná se o zařízení s virtualizovanou plochou, na které si můžete nechat zobrazit například klávesnici, která je citlivá na tlak. V případě neaktivity poslouží například jako grafický tablet pro vaše náčrty.

TIP: Lenovo se dohodlo s Microsoftem. Předinstaluje jeho aplikace

Yoga Book

Yoga Book bude poháněn procesorem Intel Atom X5, sekundovat mu budou 4 GB operační paměti a 64 GB úložného prostoru. Displej novinky nabídne úhlopříčku 10,1 palce a spokojí se se standardním Full HD rozlišením. U skládací konstrukce potěší tloušťka pouze 9,6 milimetru. Hmotnost činí 689 gramů. Novinka bude dodávána včetně stylusu Wacom, který se obejde bez napájení.

Yoga Book

Baterie s neznámou kapacitou nabídne až 15hodinovou výdrž, což je skvělá hodnota. Cena novinky začne na 549 dolarech, tedy zhruba 16 000 Kč včetně DPH. Více informací se dozvíme již dnes večer.

Zdroje: mspoweruser.com

Diskuze ke článku
Ahmed Nakhadi
Pane Fajmon, evoluce a revoluce je něco jiného. Je to vylepšený koncept Acer ICONIA Dual Touch Screen, jen vylepšený...
David
Ty čuráku co to jedeš do Martina, náhodou on je redaktor a ví co píše za to ty jsi jen ubohý skřet za monitorem
Lamalamalama
Kolik úrovni tlaku bude schopný rozeznat?
ANO
Do takove ultrakraviny, kterou si stejne nikdo nekoupi, uz mohli klidne dat android, cimz by to potuplovali:o)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze