Legendární Angry Birds dostanou druhý díl a je na co se těšit

2

Kdo by neznal Angry Birds, jako by neexistoval. Hra byla představena už před dlouhými 6 lety, stále ale patří mezi ty nejvíce oblíbené hry na různých platformách, což dokazuje počet stažení, který zdolal metu 2 miliard. Právoplatný nástupce by se měl odhalit 28. července, a těšit se můžeme na zase zábavnější ptačí rozepře.

Angry Birds se stalo fenoménem, ve své době měl hru nainstalovaný téměř každý. Někoho bavila, jiný s ní zaháněl dlouhé chvíle, někdo ji měl zkrátka jenom proto, že byla in. Existuje také spoustu reklamních předmětů a dalších artiklů, který doslova obletěly svět. Angry Birds dostalo spoustu herních mutací, celkem 14 různých epizod, až Angry Birds 2 však bude prvním oficiálním nástupcem, který převezme štafetu po už 6 let staré hře Angry Birds. Jistě to nebude mít jednoduché, první díl totiž pokořil hranici 2 miliard jednotlivých stažení. Má i nová verze šanci na tak ohromující úspěch?

Angry Birds

Finská společnost Rovio, která stojí za zrodem hry Angry Birds nyní oznámila, že druhé pokračování hry Angry Birds bude veřejnosti představeno 28. července v San Franciscu a 29. července v New Yorku. Vývojáři lákají na to, že hlavní protagonisté i v nové verzi bude zlejší, zábavnější a větší. Co za novou epizodou stojí není těžké odhadovat, Roviu v minulém roce razantně klesly zisky, a to o více než 3/4. Lze tedy předpokládat, že si na nové verzi dali v Roviu velmi záležet – přeci jenom, zvýšit úspěch oproti původní hře bude velmi obtížné.

Stáhnout Angry Birds

Google Play (zdarma) App Store App Store (zdarma)

Zdroje: forbes.com

Diskuze ke článku
Petr
Bodejď by jim neklesly zisky ,když všude cpou mikrotransakce za dost velký částky a ještě k tomu nedokáží udělat update aby fungoval.Důkazem je tomu hra Angry birds Transformers , která teď na iOS dostala update.. No ,ale jaksi hra přestala fungovat.Spadne hned po spuštění.
yo momma
Druhý díl? Spíše dvanáctý. :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze