Legenda je zpět, v Česku se opět prodává Samsung Galaxy S8

Legenda je zpět, v Česku se opět prodává Samsung Galaxy S8
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz

Legendární Samsung Galaxy S8 je zpět. Špičkový smartphone s 5,8palcovým Super AMOLED displejem, odolností dle certifikace IP68 a osmijádrovým procesorem Exynos se po více než dvou letech vrací s nekompromisní cenovkou – 8 888 Kč.

Společnost Samsung v České republice opětovně naskladnila legendu v podobě Samsungu Galaxy S8. Tento kousek se stále chlubí špičkovou výbavou, kterou zastřešuje rozměrný a zaoblený Super AMOLED displej, skvělý osmijádrový procesor Exynos 8895 a 12Mpx fotoaparát. Samsungu Galaxy S8 nechybí ani kompletní odolnost dle certifikace IP68, obávat se tedy nemusíte vody, ani prašného prostředí.

Galaxy S8 se stal legendou nejenom kvůli špičkovému designu a výkonu, ale také kvůli svému fotoaparátu. I když má pouze jednu čočku s rozlišením 12 Mpx, výsledné snímky si směle můžete zařadit do svého rodinného alba. Samozřejmostí je videokamera, která umožní nahrávat videa v rozlišení 4K. Ke komplexnímu zabezpečení pomůže senzor oční duhovky a čtečka otisků prstů.

Samsung Galaxy S8

Počet kusů na tuzemském trhu je limitován a Samsung Galaxy S8 s 64GB úložištěm v černé barvě je výhradně nabízen skrze oficiální e-shop společnosti Samsung a pár vybraných prodejců, mezi které patří Datart, Electroworld, Mobil pohotovost a Alza.cz. Samsung Galaxy S8 půjde zakoupit také ve značkových prodejnách společnosti Samsung, a to až do vyprodání zásob.

Cena je nastavena jednotně, za legendární kousek zaplatíte magických 8 888 Kč.