KIA přináší aplikaci pro cestovatele

Automobilky se v rámci poskytovaných služeb snaží zasáhnout i smartphony svých zákazníků. Další automobilkou v řadě, která připravila aplikaci s tipy a triky pro cestování je KIA. Pojďte se podívat, co všechno umí.

Aplikace nabízí aktuální dopravní zpravodajství informací o nehodách a uzavírkách silnic a dálnic v České republice, Německu a Rakousku. Za nedlouho se objeví ještě oblíbené letní destinace Itálie a Chorvatsko.

KIA Asistent.

Snadno se tak dozvíte, jaké jsou na vaší trase silniční poplatky, jaké jsou aktuální dopravní informace, zajímavé turistické cíle nebo kam v nouzových případech navést automobil k nejbližšímu autorizovanému servisu. Posloužit může i vysvětlení významu ikon, které se mohou během provozu automobilu rozsvítit na přístrojové desce vozu.

TIP! Podobnou aplikaci nabízí i Volkswagen.

Cestou si navíc můžete se slevou nakoupit u vybraných partnerů díky ikoně s označením Bonus, která nabízí exkluzivně pro majitele vozů Kia služby a nákupy u téměř 350 obchodních míst a partnerů v 11 kategoriích. Nepřetržitý provoz asistenčních dopravních služeb automobilce zajišťuje, jako jediné, tradiční český poskytovatel UAMK. Aplikaci si můžete zcela zdarma stáhnout na platformách Android. Brzy bude dostupná i pro iOS. Verze pro Windows Phone se, jak nám automobilka potvrdila, zatím neplánuje.

Stáhnout Kia Asistent

Google Play (zdarma)

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze