Kecky od Vodafonu jsou zpět. Berou lyže a volají bez omezení

Vodafone opět oživí populární kecky, kterým svůj hlas propůjčuje Aňa Geislerová. Tentokrát se kecky vydají do hor a kromě nazutých lyží budou propagovat neomezené volání v síti společně s automatickým dobíjením.

Vodafone logo

Kecky propagují nejoblíbenější balíček neomezeného volání v síti za 99 Kč, který se obnovuje vždy po uplynutí 30 dnů. Pokud si zvolíte balíčky s automatickým obnovováním a přidáte službu Chytré dobíjení, tak se jednoduše přiblížíte tarifním zákazníkům. Stále však budete bez jakéhokoliv závazku. Pohodlí služby Chytré dobíjení spočívá v možnosti nastavení pravidelného dobíjení prostřednictvím platební karty nebo z účtu tarifních zákazníků, kde se částka za dobitý kredit přičte k vyúčtování za mobilní služby. Za obě možnosti chytrého dobíjení nyní získá držitel předplacené karty dalších 10 % kreditu zdarma. Změnu balíčku nebo deaktivaci automatického obnovování lze snadno provést například v Samoobsluze Můj Vodafone.

TIP! Vodafone v lednu: slevy, avšak bez novinek

Vodafone kecky

Kampaň startuje 25. ledna a objeví se na televizních obrazovkách,internetu, v printu, outdooru a prodejnách. Potrvá do 31. března 2016. Režisérem byl opět Daniel Bird. Hlas keckám propůjčila jak jinak než Aňa Geislerová.

Vodafone kecky

Zdroj: Tisková zpráva Vodafone

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze