Kdo od nás dostane vánoční dárek HTC Desire X? (vyhlášení výherce)

9

V naší nejnovější soutěži jste měli možnost vyhrát zbrusu nové HTC Desire X a udělat si tak radost přímo pod vánočním stromečkem. Podívejte se, kdo se stal tím šťastlivcem!

Zatím poslední letošní soutěž díky velkému počtu zúčastněných dokázala, že vám Desire X opravdu zajímá a líbí se vám. Ještě než vyhlásíme jméno výherce, který od nás obdrží nové HTC Desire X, uvedeme správné odpovědi na soutěžní otázky.

V naší soutěži jste mohli vyhrát nový HTC Desire X
  1. Od jakého roku působí HTC oficiálně na českém trhu? - správná odpověď byl rok 2007
  2. Pod jakým názvem byla uvedena verze Androidu 4.1? - to uhodli téměř všichni a správná odpověď je samozřejmě Jelly Bean
  3. V poslední otázce jsme se vás ptali, jak se jmenuje integrovaná technologie, která u telefonů Windows Phone 8X a 8S by HTC zajišťuje zvuk studiové kvality? - ani zde nebyla odpověď těžká a většina z vás správně odpověděla, že se technologie jmenuje Beats Audio.
A kdo z vás bude moci vzít Desire X takto do ruky?

Teď už ale bez dlouhého otálení pojďme vyhlásit výherce soutěže.

Výhercem se stává:

  • David Ábelovský

Výherci gratulujeme a budeme jej kontaktovat na zadané e-mailové adrese. Všem ostatním děkujeme za účast a přejeme více štěstí příště. Už teď pro vás chystáme nové soutěže a máte se opravdu na co těšit, a to už velmi brzy.

Diskuze ke článku
YEY
Beats Audio a studiova kvalita? Tak to tazko.
Petr
Blahopřeji :D a zavidim ja ho chtěl :D
Albert
Gratulace ..
polypopulopulus

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze