Kde si zahrajete Asphalt 9: Legends se 120 FPS? Jedině na Honoru Magic V2 RSR

Kde si zahrajete Asphalt 9: Legends se 120 FPS? Jedině na Honoru Magic V2 RSR
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Hra Asphalt 9: Legends od Gameloftu prvně vyšla již před 6 lety
  • Nyní se dočkala speciální úpravy pro edici Porsche Design
  • Obě společnosti slibují úžasný herní zážitek

Segment mobilních her již není tak aktivní jako například o dekádu nazpět. Důkazem budiž třeba špičkový titul Asphalt 9: Legend od Gameloftu, který byl prvně vydán již v únoru 2018 a od té doby uplynulo 6 let. Hra je samozřejmě dále vyvíjena, rozšiřována, což se týká i dostupnosti na dalších platformách. Jde například o Nintendo Switch, Xbox a nejnověji Steam.

Stranou však nezůstává vývoj verze přímo pro mobilní telefony, byť tentokrát se speciální edice hry týká výhradně jednoho mobilu. Honor oznámil, že se na jeho skládací model Magic V2 RSR Porsche Design chystá hra Asphalt 9: Legends s plynulostí 120 FPS (snímků za vteřinu). Kromě toho je celá hra uzpůsobena velkému vnitřnímu displeji, který je ohebný. Hra má také graficky vypadat ještě výrazně lépe.

Fei Fang, prezident produktové řady Honor, mimo jiné uvedl, že spolupráce s Gameloftem má poukázat na možnosti propojení hardwaru a softwaru u skládacích zařízení k vytvoření ekosystému, který uživatelům prémiových produktů přiblíží nejmodernější technologie. V tomto případě to tedy platí zcela, protože vylepšená hra přichází na naprosto prémiový telefon, který patří vzhledem mezi nejoriginálnější.

Honor Magic V2

Rozměry156,7 × 74,1 × 9,9 mm, 231 g
DisplejOLED, 7,9" (2 344 × 2 156 px)
Fotoaparát50 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px
ProcesorQualcomm Snapdragon 8 Gen 2,
PaměťRAM: 16 GB, úložiště: 512 GBne
Akumulátor5 000 mAh
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze