Kalendář a Pošta ve Windows 10 mají nový vzhled i funkce

9

Windows 10 jsou s námi už více než dva měsíce a rychle se šíří světem. Microsoft nicméně nelení a své aplikace průběžně vylepšuje. Aktuálně se updatu dočkala aplikace Pošta a Kalendář.

Microsoft má u Windows 10 rozhodně důvod k radosti, neboť po dvou měsících se již objevují na více než 100 miliónech zařízení. Ačkoliv systém dospěl do svého finálního stádia, vývoj samozřejmě neutichá a Microsoft deklaroval, že bude přinášet velmi časté aktualizace jak pro systém samotný, tak aplikace v něm. A přesně to se nyní děje. Velká aktualizace systému se očekává již během tohoto měsíce. Avšak ještě dříve se dočkaly aktualizace aplikace Mail a Kalendář.

Tyse nově částečně mění po stránce vzhledu a přibližují se své podobě ve Windows 8.1. Další novinkou je lepší přehlednost v případě, že využíváte více e-mailových účtů. Ty se objevují po levé straně a lze mezi nimi snadněji přepínat. Doposud se nacházely až v menu pod položkou účty. Nově si lze také kompletně přizpůsobit pozadí a nemusíte se spoléhat na fádní bílou, ale například si vše zahalit do temně černého odstínu. Aplikace jsou také rychlejší a Microsoft odstranil některé chyby.

Zdroje: winsupersite.com, winbeta.org

Diskuze ke článku
TJ
vynikajúce, tá prehľadnosť pre viac e-mail účtov v štýle Windows 8 mi chýbala
jarda
Jo, snazi se. Jeste odstranit jine neduhy a dat poradnej audio video player s kodekama a tak nejak to je.
JaroB
a stále nefunguje pošta :/ ani s vlastným outlook účtom...to je sila, že to nevedia vyriešiť a pritom je to hromadný problém po prechode na 10ku
satyamrdacek
Uz se naucili programovat v basicu ti mrdkozrouti konecne

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze