K HTC přechází Paul Golden: stojí za řadou Samsung Galaxy

12

O současných problémech HTC se již ví. Telefony sice představuje zajímavé, avšak nedokáže oslovit potencionální zákazníky a prodeje nejsou uspokojivé. HTC se tento problém pokusí vyřešit zaměstnáním Paula Goldena, který stojí za úspěšnou řadou telefonů Galaxy od Samsungu.

HTC již potvrdilo, že zaměstná Paula Goldena, který byl v letech 2008 až 2012 americkým marketingovým ředitelem Samsungu. Zároveň tak údajně stojí za zavedením značky Galaxy, která slaví obrovský úspěch po celém světě. I díky tomu se HTC nedaří prosadit proti silnému Samsungu, který má marketing, jenž dělá HTC problémy, skvěle zvládnutý.

Paul Golden
Paul Golden

O potvrzení HTC informovalo již v pátek, prostřednictvím svého mluvčího. V této souvislosti bylo uvedeno, že HTC hodlá i nadále pokračovat v investicích do zkvalitnění svých služeb a produktů, se kterým souvisí i případné příchody nových posil. Dle spoluzakladatelky HTC a současné předsedkyně Cher Wang, Paul Golden prozatím podepsal tříměsíční smlouvu.

Zdroje: theverge.com, bloomberg.com

Diskuze ke článku
Honza
Hodně lidí si myslí že u Samsungu prodává hlavně marketing,pokud Paul Golden zvedne HTC prodeje tak je to pravda,pokud ne tak Samsung opravdu prodává kvalitu.
Z.i.i.
Trochu zapominate ze trh v Ceske republice nikoho moc nezajima..lidi tu maji spatne platy a pro nas je vse drahe..porad si budeme stezovat na cenu vlajkovych lodi.Tady si novy iphone muze malo kdo dovolit,v usa ho ma kazdy druhy a co rok obmenujou.Prijde vam to drahe?tak to nekupujte,ale ty prodejni cisla stejne trh v cr nezmeni.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze