Ježíšek přinesl mobilní telefon více než 100 tisícům zákazníků O2

4

Pod rozsvíceným vánočním stromečkem letos našlo mobil 105 766 zákazníků O2. Dominovali přitom mezi nimi chytré telefon, jejichž podíl tak v síti O2 překročil jednu třetinu. Vyplývá to z údajů o nově aktivovaných přístrojích v síti O2 dne 24. a 25. prosince 2013, které operátor zveřejnil.

Mezi telefony, které se vyskytují mezi nově aktivovanými nejčastěji, jsou především levnější modely a zejména pak smartphonům. Na prvních třech místech jsou přitom smartphony od Samsungu. "Nejčastějším mobilem rozbaleným pod stromečkem byl letos Samsung Galaxy Ace 2, následovaly telefony Samsung Galaxy S III mini, Samsung Galaxy Young, Nokia 206 a Huawei Ascend Y300," řekla Lucie Jungmanová z tiskového oddělení Telefónica Czech Republic. Ve statistice jsou přitom zahrnuty všechny nově aktivované telefony v síti O2. Nejedná se tedy pouze o ty, které si lidé koupili v prodejnách operátora.

Nejvíce aktivované telefony v síti O2 o letošních Vánocích

Samotný operátor podpořil předvánoční prodeje nových telefonů tím, že v rámci programu Extra výhody nabídl k vybraným smartphonům druhý jednoduchý telefon jako dárek. O2 nabízelo v prosinci než 50 různých telefonů v cenách od 445 korun. Největší zájem byl jednoznačně o chytré telefony, ale výrazně rostl i prodej tabletů. Mezi nimi se zákazníci nejvíce zajímali o tablet Samsung Galaxy Tab.

Operátor se rozhodl prodloužit dvě z vánočních nabídek 1+1 až do konce ledna 2014. Konkrétně se jedná o Nokia Lumia 520, ke které zákazníci dostanou jako dárek telefon Nokia 108, a Samsung Galaxy S4 mini s dárkem Samsung E2250. Tato nabídka je limitována počtem přístrojů.

Zdroje: telefonica.cz

Diskuze ke článku
jaroslavii@seznam.cz
To si O2 mne ruce, jak zase vydelalo na obycejnych pristrojich,ktere sehnali za babku.A chudi lide tady jsou jeste chudsi.Vyprazdnit kapsy lidem,o to jim jde.
Robert
Ani ti pitomci nenabízí dual-SIM mobily,takže ode mě neuvidí už ani korunu,banda jedna příživnická.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze