Jaké telefony s Windows Phone nás čekají? Uniká seznam

6

V červnu, červenci a v srpnu se zřejmě můžeme těšit hned na několik nových smartphonů s operačním systémem Windows Phone. Ukázala to uniklá mapa, kterou neznámý uživatel zveřejnil na sociální sítí Reddit. Na kolik je přesná, však ukáží až nadcházející měsíce.

Seznam obsahuje telefony od HTC, Nokie, Samsungu a Huawei a těšit se můžeme dokonce i na jeden pětipalcový model s 13MPx fotoaparátem. Podle těchto informací představí HTC svůj HTC Tiara, o kterém jsme vás informovali již na konci února. HTC Tiara by měl existovat hned ve dvou verzích, které se budou lišit přítomností LTE. Podle serveru phonearena.com však není jasné, zda se verze s LTE vůbec dostane do volného prodeje, nebo zda je určena pouze pro amerického operátora Sprint.

Tip: Windows Phone 8 bude koncem roku podporovat FullHD displeje

Nokia by měla alespoň jednu novou Lumii představit již příští týden v Londýně na své akci Nokia World. Podle informací, které unikly již dříve, se zde očekává, buď tajemný smartphone s kódovým jménem Catwalk, který by měl být nástupcem Lumie 920 nebo očekávaná Lumia EOS s 41Mpx fotoaparátem, který bude Windows Phone verzí symbianové Nokie 808 PureView. Na to, zda Nokia představí oba telefony nebo zda představí pouze jeden a druhý si nechá na později, si však budeme muset ještě pár dní počkat.

Špionážní fotografie Nokie Lumie Catwalk

Příspěvek na Redditu také zmiňuje Samsung Chronus, který je zde chybně označen jako notebook s Windows 8, ale mnohem pravděpodobněji se jedná o telefon s Windows Phone 8 a hliníkovým tělem. Největší z chystaných telefonů však nabídne Huawei, který představí Windows Phone 8 verzi svého androidového smartphonu Ascend D2. Ten ponese označení Ascend W5 a bude vybavený stejným pětipalcovým Full HD displejem a 13Mpx fotoparátem jako Ascend D2.

Zdroje: phonearena.com, wpsuperfanboy.com

Diskuze ke článku
Michal
Uz se nemuzu dockat Lumie EOS. Jestli foto bude jak u 808, a design nebude uplna katastrofa, Lumia 920 me opusti. :)
alexnoc
Já se omlouvám, ale neodpustím si takovou hloupou poznámku. Jelikož nevidím jediný důvod proč bych(om) se měli těšit na pěti palcový telefon? Já bych se spíše těšil na telefon, který bude ve čtyřech palcích bez kompromisu. Ano rozumím, že jsou příznivci těchto plácaček, ale i přesto to není obecně platná přidaná hodnota. Tak to je asi vše. Pěkný den :)
jaroslav
jo, já bych se na 4palec taky těšil, jen se obávám, že jediný, co si můžeme ve špičce koupit je iphone 5, ale 23000,- za něj nedám, ani na to nemám, nejsem na hlavu. Nějaká nokia 935 s úhlopříčkou 4,1 a plnou výbavou za 7000,- by bodla.
Moravaczech
alexnoc: stejne jako jsou uzivatele co radi male uhlopricky, jsou uzivatele co radi vetsi. Krome vetsiho displeje jedna moje zkusenost. Mam ted Lumii 920, vetsi telefon mi ani jednou nevypadl z ruky. Lumia 800 jako mensi telefon mi vyklouzava naprosto pravidelne, opet ji mam v servisu a menim potreti displej. Asi mam velke ruce :-D.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze