Jak dostat dobré hodnocení aplikace na App Storu? Kupte si ho

4

Internetem oběhla původem vtipná fotografie asijské pracovnice, která sedí za několika řadami iPhonů a něco na nich dělá. To, co provádí, je však celkem velký podvod, a to jednoduše proto, že hodnotí aplikace za peníze.

Znáte to – koukáte se na nejoblíbenější a nejlépe hodnocené aplikace na App Storu nebo Google Play a nestiháte se divit, co za aplikace se na první příčky dostane. Nedávno zveřejněný obrázek jedné pracovnice však ukazuje, jak je to možné. Můžete si totiž hodnocení „koupit“ a vaše aplikace se tak dostane na oči mnoha více lidem.

TIP: App Store má podkategorii her pro děti

Nějak takhle vypadá „farma“ na skóre mobilních aplikací

Některé servery k této fotografii přidávají snímek údajného ceníku těchto služeb. Nejdražší možnost, která vás dostane do top 10 aplikací na App Storu stojí 11 200 dolarů, tedy přibližně 270 000 korun. Není však jasné, jestli jde o skutečný ceník. Pokud se tedy příště budete divit, proč je nejlepší hrou na App Storu například simulátor kulmy na vlasy, vzpomeňte si na tento obrázek.

Zdroje: techinasia.com, theverge.com

Diskuze ke článku
Ahmed Nakhadi
Ahmed Nakhadi
Podle titulku jsem čekal návod, jsem zklamaný :(
ja
Neslo by to jednoduchsie ??
Zeby nejak ziskavali odkupivali ucty od ludi ktori uz mozno presli na android alebo pod.
Mala by jeden telefon a len by prehadzovala ucty
.....
Ano to by urcite slo..vzhledem k tomu jak uz vykutaleni vychodni bratia premysli o tom, ze by preprodavali svoje ucty :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze