iPhony 6s a 6s Plus údajně vsadí na hliník a nové barvy

15

Analytická společnost KGI přinesla nové spekulace ohledně chystaných iPhonů od Applu. Vítanou novinkou by mohlo být nasazení silnější hliníkové konstrukce, případně také přidání dalších barevných variant u obou modelů.

iPhone

V letošním roce se samozřejmě opět dočkáme nových iPhonů a znovu by mělo jít o dva modely. V případě označení ještě zcela jasno není, nicméně nejpravděpodobněji se jeví očekávané označení iPhone 6s a iPhone 6s Plus. Je nasnadě, že design se příliš měnit nebude. Avšak Apple údajně uvažuje o nasazení mnohem silnějšího hliníku (označení 7000), který by měl iPhony opravdu výrazně zpevnit a zcela zabránit nechtěnému ohýbání. V důsledku toho by mělo dojít k mírnému nárůstu rozměrů. Společnost KGI jej odhaduje na 0,15 milimetrů.

Současné generace iPhonů 6 a 6 Plus

Tloušťka však patrně povyroste ještě více. V nových iPhonech by se totiž měla objevit také technologie Force Touch, díky které displej rozpozná, jak moc na něj tlačíte. A právě ta přidá na tloušťku 0,2 milimetru. Přibližně tři desetiny milimetru navíc by však neměly být při používání poznat. Další spekulace hovoří o dostupných barevných variantách. Apple údajně nasadí novou růžově zlatou verzi, která by měla být odstínově shodná s hodinkami Watch. Totéž pak platí o dosavadní zlaté barvě, která by měla dostat o něco jiný odstín, bližší hodinkám. Změna odstínu se následně dotkne i šedé varianty (Space Grey), která by u nových modelů měla být tmavší.

Zdroje: appleinsider.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Takže Apple použije hliník (povedzme, že siahne po 7075, aby mohol zas oblbovať marketingom, že daný materiál sa používa aj v letectve), ktorý by mal byť pri rovnakej hrúbke pevnejší ako ten doterajší, ale aj napriek tomu nejaká spoločnosť KGI odhaduje, že nový iPhone bude o 0,15 mm hrubší? :)
Mimochodom, ak správne zaokrúhlujeme, tak spolu s vrstvou rozpoznávajúcou silu tlaku, to budú približne 4 desatiny milimetra. Osobne si myslím, že by iPhonu len prospelo keby mierne nabral "v páse" a ďalšie desatiny mm by boli využité napríklad na väčší akumulátor.
Pavel
Kdyby to tak byly místo desetin mm celé mm s pořádnou baterkou... To by byl pokrok!
Houmer
Ta narůžovělá barva je tak teplá, že by se na ní daly ohřívat párky.
Mobil za 30k
Do prdele s mobilama za 30k . Napište mi někdo, k čemu je to dobré? K čemu to využijete? Taky mi takhle jebalo v hlavě a pak jsem otevřel oči a uvědomil jsem si že někdo by ty lováče určitě lépe udal než já za posranej mobil. Bez founu jsem nezůstal, jistila to lumča 735 za necelých 5k a zbytek ( přesně 25990,-) putoval k jedné mamině s malejma capartama, která mohla udělat takový malý restart ve svém životě, po tom co jí i s dětmi potopil jejich úžasný, nyní bejvalý manžel. Pro někoho jsem teď asi kus debila, ale já si myslím, že to byla dobrá investice.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze