Internetový prohlížeč Skyfire uveden ve verzi Beta

1

Na konferenci DEMO 08 byl představen nový internetový prohlížeč Skyfire nabízející řadu vylepšení oproti konkurenci. Zejména podpora Flash či přehrávání YouTube videí bude velkým lákadlem pro majitele telefonu s operačním systémem Windows Mobile.

Skyfire se na konferenci v Kalifornii s názvem DEMO 08 pochlubil zbrusu novým internetovým prohlížečem, který by mohl bez obav konkurovat běžným prohlížečům. Nabízí totiž podobné prostředí, takže si uživatelé nemusí zvykat zase na nějaké nové. Zajištěna je i podpora internetových technologií AJAX, Java plugginů a Flash.

Internetový prohlížeč Skyfire uveden ve verzi Beta

Majitelé telefonů s operačním systémem Windows Mobile 5 a Windows Mobile 6 mohou nyní využívat ještě dokonalejší prohlížeč, který snadno přizpůsobí načítané stránky velikosti displeje telefonu. Nutno podotknout, že kompatibilita je zaručena jak na telefonech s dotykovým diplejem, tak bez něj. Zobrazení libovolného obsahu včetně Google Maps nebo videí YouTube uvítá především mladší generace, prahnoucí stále po něčem novém.

Prohlížeče je k dispozici na stránkách výrobce zatím jen ve verzi beta a k jejímu stažení je potřeba vyplnit jednoduchou registraci. Do budoucna jsou plány jasné, uvést na trh konečnou verzi prohlížeče a zajistit kompatibilitu i s telefony s operačním systémem Symbian. Jak prohlížeč vypadá, můžete zjistit z následujícího videa.

zdroj: www.skyfire.com, www.mobilewhack.com