Internetový prohlížeč Maxthon nově i pro Windows Phone 8

5

Maxthon patří jak na desktopu tak na mobilních zařízeních už dlouhá léta mezi tradiční alternativy vůči internetovým prohlížečům s gigantickými tržními podíly. Vývojáři společnosti se nyní konečně odhodlali vydat také verzi prohlížeče pro operační systém Windows Phone 8.

Nutno říci, že Windows Phone je platforma, která oproti konkurenci snad nejvíce trpí nedostatkem alternativ pro nativní internetový prohlížeč Internet Explorer. Postupně se to však mění. Před časem oznámila vývoj verze svého browseru pro Windows Phone norská Opera a čerstvě se na této platformě také objevuje známý Maxthon.

Maxthon uvolněním verze pro Windows Phone zkompletoval dostupnost svého stejnojmenného prohlížeče na všech třech aktuálně nejpopulárnějších mobilních platformách.

TIP! Update Windows Phone GDR3: videopohled a fotogalerie

Kromě rychlosti a jednoduchosti by měl Maxthon pro Windows Phone uživatele oslovit především díky možnosti synchronizace záložek napříč všemi zařízeními, na kterých prohlížeč používáte. Potřeba je ale k tomu založit si Maxthon Passport účet. Celkový interface působí velmi svěže a nenáročně. Nechybí rychlý přístup, „stránky s hvězdičkou“ a také základní nastavení. Mírně neobvyklé a dokonce i patentované je přepínání mezi jednotlivými kartami.

Pokud Maxthon nejen na Windows Phone používáte, dejte nám do diskuze pod článkem vědět, co vidíte jako jeho největší přednost a naopak kde má podle vás oproti konkurenci největší rezervy.

Stáhnout Maxthon

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: engadget.com, maxthon.com

Diskuze ke článku
cateye
Kedy už niekto vyrobí konečne prehliadač na wp8, ktorý bude vedieť zalamovať text. Dúfam že Opera to konečne spraví IE, UCB, ani tento zázrak to nevie, tak pre mňa úplne nahovno....
Jaroslav Pikl
Jaroslav Pikl
Mám ho, ale zatím nic moc. Nejdou otevřít e-maily, věci, kde se zadávají hesla. Vypadávají stránky. Chce to doladit, jinak by šel. Mám ho v pc plno let a je ok.
miki
Vďaka za osvetu, nevedel som o ňom. S IE som ale spokojný, toto vyskúšam. a opera mi na wp chýba kvoli založkám, ktorýchbolo veľa a nechcelo sa mi ich všetky prepisovať. No a nokialcky browser je pomalý a tým pádom na ...
dev
Maxthon používám pro jeho vychytávky, které ostatní prohlížeče nemají. Na Windows Phone toho však zatím moc neumí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze