Instagram se na Androidu dočká rychlejší obrazovky úprav

Instagram se veze na vlně popularity a vývojáři se snaží mobilní aplikaci přizpůsobit pro co nejsnadnější použití při sdílení vašich zážitků. Nyní přichází s aktualizací verze pro Android, která může zjednodušit proces sdílení.

Instagram

Nová verze ponese číselné označení 7.3 a novinky si všimne každý pravidelný uživatel. Změnou totiž prošla hlavní obrazovka před sdílením. Nyní již nebudete vyloženě nuceni do úprav, ale teoreticky budete moci své dílo rovnou sdílet. Na jedné obrazovce se bude nacházet možnost rychlého nastavení filtrů, pomocí pohybu do stran na náhledu fotografie. Hlubší úpravy nezmizí, jen se skryjí pod tlačítko Edit, které se bude nacházet v levém dolním rohu na fotografii.

Na téže obrazovce budete moci také rychle vybrat lokaci, kterou bude aplikace již doporučovat. Seznam bude delší a opět se v něm budete moci pohybovat jednotným pohybem do stran. Stejně snadné bude přidání komentáře, tagů či označení lidí. Nová verze Instagramu postupně dorazí i na váš telefon, stačí kontrolovat aktualizace. Pokud se již nemůžete dočkat a nestačí vám ukázkové video, můžete si na vlastní nebezpečí nainstalovat apk soubor s novou verzí.

Stáhnout Instagram

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: droid-life.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze