Instagram podporuje Live Photos a zlepšil fotky z iPhonu 7 (Plus)

Při oficiálním představení nové generace iPhonů (7 a 7 Plus) se připojil Instagram s vyjádřením, že aplikace bude brzy podporovat také Live Photos a zlepší kvalitu snímků pořízených z novinek. Obě dovednosti se Instagram naučil právě nyní, a to bez nutnosti dalších aktualizací.

Když se představovaly nové iPhony 7 a 7 Plus, nechybělo ani vyjádření Instagramu, který přislíbil možnost nahrávání Live Photos snímků a také vylepšení kvality fotografií z nových iPhonů. Po pár měsících se uživatelé slíbených změn konečně dočkali, Instagram uvolňuje novinky mezi uživatele zhruba týden. Kvůli novinkám není potřeba aplikaci speciálně aktualizovat, novinky se ukrývaly již v poslední verzi aplikace z prosince. Až nyní se však dostávají mezi všechny uživatele nových iPhonů.

TIP: Apple iPhone 7 (Plus) oficiálně: voděodolnost, stereo zvuk a nové barvy

Apple iPhone 7

A jak publikovat Live Photos snímek? Jednoduše skrze Instagram Stories. Po vytáhnutí spodní lišty (příspěvky za posledních 24 hodin) vyberete konkrétní Live Photos snímek a dlouhým podržením na displej se automaticky převede na Boomerang video bez nutnosti cokoli nastavovat. S takto upravenou fotografií/videem lze nakládat stejně jako s dalšími příspěvky skrze Instagram Stories.

Instagram nově zvládne také nahrávání fotografií ve vyšší obrazové kvalitě, musí se však jednat o fotografie z iPhonu 7 nebo 7 Plus. Právě ty totiž dokáží pořizovat snímky ve vyšší obrazové kvalitě.

Stáhnout Instagram

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: 9to5mac.com, twitter.com, techcrunch.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze