Instagram nově podporuje více účtů na iOS a Android zařízeních

Populární aplikace Instagram doznala vylepšení, které uživatelům umožní přepínat mezi více účty. Tato funkcionalita byla dodnes dostupná pouze pro některé uživatele, a to formou beta verze od listopadu.

Uživatelé se konečně dočkali aktualizace, která vylepší populární aplikaci na sdílení fotografií. Instagram se naučil pracovat s více uživatelskými účty. Již od listopadu minulého roku měli beta testeři možnost vyzkoušet přepínání účtů na iOS a Androidu bez nutnosti aplikací třetích stran. Nyní se tato možnost otevřela všem uživatelům těchto dvou platforem.

Instagram

Nyní budete moci přidat až pět účtů a mezi nimi volně přepínat pomocí klepnutí na uživatelské jméno v horní části vašeho profilu. Podstatnou informací jsou také oznámení. Ta se vztahují k účtu, který byl naposledy aktivní. To je podstatné především pro větší úsporu energie. Na operační systém Android bude aktualizace dostupná každým dnem. Uživatelé zařízení s iOS se obejdou bez nutnosti aktualizace. Novinka přibude do stávající verze 7.15.

Stáhnout Instagram

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: fonearena.com, pocket-lint.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze