I rybáři budou mít svoji kameru. Neunikne jí žádný úlovek

5

Rybářské historky o tom, jak z vody tahali nejeden obří úlovek, se možná brzy dočkají výrazného vylepšení – budou je moc promítat svým známým anebo třeba i v televizi. Tedy v případě, že se podaří sehnat dostatek financí na další zajímavý projekt na Kickstarteru.

GoFish

Kamera vtipně pojmenovaná GoFish vypadá jako obří tabletka, která se připne na vlasec nad háčkem. Pořizuje záznam ve FullHD, který ukládá na paměťovou kartu a který je pak možno odeslat do dalšího zařízení prostřednictvím Wi-Fi. Náročným podmínkám jsou přizpůsobeny i její další funkce. Bude mít 170° pozorovací úhel, integrovaný mikrofon, infračervená světla a stabilizaci obrazu.

Tento nápad je v současné době na papíře a shánějí se peníze na jeho realizaci. Cílová částka je 55 tisíc dolarů, vybráno bylo 13 tisíc a zbytek kampaně poběží ještě něco přes měsíc. Pokud se chcete zapojit, pak vězte, že za příspěvek 115 dolarů (necelé tři tisíce korun) dostanete jednu kameru. V případě úspěchu kampaně by se tak mělo stát v průběhu února příštího roku.

Zdroje: kickstarter.com

Diskuze ke článku
Pastelka
Ne "I rybáři..." ale "iRybáři" :)
Arnold
Je z nich nekdo rybar ? Asi ne, protoze rybar si to nekoupi, vlasce se u rybareni trhaji celkem casto, tak kdo by chtel vyhazovat penize. A i kdyby, tak ten objekt muze vazne rusit rybu samotnout, takze sance na ulovek znacne snizuje. Proste kraviny na vytahnuti penez z lidi. Kickstarter = podvod na lidi
Lalala
Je to vodotesné?
Lucie Meláková
Lucie Meláková
Paráda! Takže příště, až budeme kupovat dárek kamarádovi, bude to kamera! Jinak by mě zajímalo, kde sháníte rybářské potřeby? Koukala jsem na stránky rybashop24.com. Mají tam spoustu věcí. Budu ráda za jakékoli tipy. Děkuji.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze