Huawei Watch podle Barnaba Fornasettiho se do prodeje nedostanou

Spotřebitelská divize společnosti Huawei odhalila na slavnostním desátém výročí Vogue China v Miláně svou první speciální edici Huawei hodinek, které navrhl italský módní designer Barnaba Fornasetti. Hodinky byly určeny pouze jako dárek pro hosty slavnostního večera, do klasického prodeje se bohužel nedostanou.

Huawei Watch

Exkluzivní design ciferníku obsahuje kultovní Fornasettiho motiv „Tema e Variazioni“, řemínek hodinek a krabička, v nichž jsou hodinky uloženy, mají klasickou zelenou barvu „Malachite“, typickou pro Fornasettiho práce. Na krabičce je rovněž zobrazen Fornasettiho motiv klíčové dírky. Tyto prémiové hodinky v sobě spojují nadčasový estetický design s chytrými technologiemi.

TIP: Fotogalerie a video krásných hodinek Huawei Watch

Speciální limitovaná edice hodinek je k pouze jako dar pro hosty slavnostního večera k 10. výročí Vogue Čína, který je sponzorovaný společností Huawei. Událost uzavírala Fashion Week v Miláně. Akce se rovněž zúčastnil světově známý módní fotograf Mario Testino a top modelka Karlie Kloss a model Sean O´Pry, kteří se spolupodíleli na reklamní kampani pro Huawei.

Huawei Watch

Fornasetti a jeho design

Značka Fornasetti, která sahá zpět do dvacátého století, byla založena Pierem Fornasettim, který byl znám jako „designér snů“. Pokud jde o dekorativní nápady, Fornasetti a jeho produkce nábytku a dalších dekorativních objektů je jedna z největších ve 20. století. Fornasettiho syn Barnaba navázal na Fornasettiho tradici a pokračuje ve výrobě a znovu nalézání Fornasettiho designu. S otcem sdílí jak skutečné umělecké vize, tak kořeny uměleckého řemesla.

Huawei Watch

Běžné Huawei Watch budou dostupné ve více než 20 zemích včetně České republiky a Slovenska. V České republice mají být dostupné v listopadu za 9 900 Kč včetně DPH ve stříbrné variantě s koženým

Technické parametry Huawei Watch kožený pásek

Kompletní specifikace
Konstrukce42 × 42 × 11,3 mm, 61 g, konstrukce: ?, odolnost: ano
DisplejAMOLED, 1,4" (400 × 400 px)
Fotoaparát
ChipsetQualcomm Snapdragon 400 MSM8926, CPU: 4×1,2 GHz
PaměťRAM: 512 MB, vnitřní paměť: 4 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ?, LTE: ?, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 4.1, NFC: ne
Operační systémAndroid Wear
Akumulátor300 mAh, bezdrátové nabíjení: ?, doba nabíjení: 1:15 hodin
Dostupnostzáří 2015, ?

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze