Huawei v Mnichově údajně nepředstaví jen Mate 30, ale i chytrou televizi a hodinky

Huawei v Mnichově údajně nepředstaví jen Mate 30, ale i chytrou televizi a hodinky
  • Nemá chybět ani nový chytrý náramek, který bude obsahovat USB-A
  • Čínský výrobce má představit rovněž chytrou televizi s vyjíždějící kamerkou

Pravděpodobně víte, že Huawei zítra v Mnichově odhalí nový Mate 30 (Pro), který se chlubí čtyřnásobným fotoaparátem i nedávno představeným čipsetem Kirin 990 s podporou sítí páté generace. Kromě toho má být však představeno několik dalších zajímavých zařízení. O jaká se přesně jedná, vám prozradíme na následujících řádcích.

Chytrý náramek

Podle informací Android Headlines se můžeme těšit na představení nového chytrého náramku. Pravděpodobně se bude jednat o nástupce Huawei Band 3 Pro, jenž si nese kódové označení „andes“.

Náramku nebude chybět barevný displej, senzor okysličení krve, stejně jako snímač tepové frekvence a také USB-A konektor. Pokud se to ukáže jako pravdivé, budeme si moci náramek nabíjet podobně jednoduše jako nedávno otestovaná sluchátka Huawei FreeLace, která stačí rozpojit a nabít přímo ze smartphonu.

Huawei TV

Minulý měsíc Honor představil svou první chytrou televizi Honor Vision, která má usnadnit komunikaci mezi rodinou i přáteli a navíc disponuje netradiční vyjíždějící kamerkou, díky čemuž uživatelé nemusí mít obavy ze ztráty soukromí. Zároveň se jednalo o úplně první zařízení s operačním systémem HarmonyOS. Velmi podobná by měla být i televize od Huawei, která by měla rovněž disponovat vyjíždějící kamerkou, stejně jako systémem HarmonyOS. Více se dozvíme již zítra.

Huawei MediaPad M6

Tablet s názvem MediaPad M6 čínský výrobce představil již v červnu, nicméně jej v současnosti stále zakoupíte pouze v domovské Číně. To by se mělo v dohledné době změnit a tablet se podle dostupných informací dostane i na další trhy včetně toho evropského.

Huawei Watch GT 2

Druhá generace chytrých hodinek má obsahovat na veletrhu IFA 2019 představený čipset Kirin A1 a obdržet nadprůměrně velkou 445mAh baterii. Chybět nemá ani zabudovaná GPS či monitor srdečního tepu. Hodinky Huawei Watch GT 2 budou nabízeny přinejmenším ve čtyřech barevných variantách s ciferníkem o velikosti 42 a 46 milimetrů s 1,2, respektive 1,39" AMOLED obrazovkou. Větší varianta bude navíc nově disponovat mikrofonem a podporovat LTE připojení. Zda bude v hodinkách nový HarmonyOS, se dozvíme zítra.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze