Huawei ukázalo nové uživatelské rozhraní EMUI 3.0

12

Huawei plánuje na letošním ročníku veletrhu IFA, který se bude konat na začátku září v Berlíně, představit jeden z očekávaných modelů. Zatím není jasné, který to bude, ale jisté je, že poběží na Androidu 4.4.2 KitKat, nad kterým bude nová přepracovaná nadstavba EMUI 3.0, jejíž screenshoty si můžete prohlédnout již nyní.

Huawei patří spolu například se Samsungem k výrobcům, kteří si Android vlastní nadstavbou výrazně upravují. První generaci svého prostředí Emotion UI představilo Huawei už před dvěma lety na veletrhu IFA 2012 a postupně ho nasadila do drtivé většiny svých modelů. Jeho základním rysem je absence notoricky známého menu a všechny aplikace tak máte k dispozici na pohotovostních obrazovkách.

Jak ukazují screenshoty, které pochází z jednoho z nejnovějších modelů Honor 6, Huawei v již třetí generaci svého prostředí tentokrát vsadilo na střídmý design s jednotným kruhovým motivem, který se bude objevovat napříč celým systémem v rozhraních aplikací, jako jsou hodiny, rádio a počasí. Celé tak má nabídnout „více konzistentní vzhled a chování“.

Zdroje: phonearena.com, androidguys.com

Diskuze ke článku
Jakub
Vypadá to jako iOS.
tom
Podle těch tlacitek bych to viděl spis na android l než 4.4.2 kit kat.
Fakt hnus
jak zlutaci porad, porad kopiruji Apple a iOS. Xiaomi a ted uz i Huawei. Nevsiml sem si, ze by Apple trebas tak okate napodoboval Samsung nebo trebas LG
nova
Naštěstí je možnost výchozí launcher mobilu nahradit vlastním, např. Nova launcherem v mém případě:)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze