Huawei PhoPad: chystá se konkurence pro Padfone?

2

Možná nás čeká nový trend na poli mobilních telefonů a tabletů zároveň. Čínská společnost Huawei totiž pracuje na novém produktu, který by měl být představen na začátku příštího roku na CESu 2014, s názvem PhoPad. Uvidíme, zda se bude jednat jen o změnu názvu a dočkáme se nástupce Ascendu Mate, možnost zařízení na bázi PadFonu ale není vyloučená.

Rok 2013 by se opravdu dal označit rokem úniků, navíc ani když se chýlí k jeho konci, tempo se nezvolňuje. Na povrch se dostala zpráva o nově zaregistrované značce Huawei PhoPad. V tuto chvíli se sice neví nic bližšího, ale jak se blíží první významný technologický veletrh v Las Vegas, CES 2014, který bude již v lednu, spekulace začínají nabírat na otáčkách. Navíc Huawei přislíbil na tuto událost svou účast, celé by to tak dávalo smysl.

Chystá se nástupce Ascendu Mate, nebo zbrusu nové zařízení?

Uvidíme, jestli dojde k představení, zatím ani pořádně nevíme čeho. Máme čekat jen přejmenovaný tabletofon nebo se dočkáme vlastní varianty Huaweie na Asus PadFone? Která z možností by se vám líbila více? Preferujete větší úhlopříčku, nebo kombinaci menší a tabletu? O vaše názory se s námi podělte v diskuzi pod článkem.

Zdroje: phandroid.com

Diskuze ke článku
Lukáš Kasík
Jak vidím ty obrázky, tak se mi zdá, že jse si popletli padfone a fonepad...
Steve
Telefon na obrázku je Huawei ascend mate. Telefon, který se u nás už nějakou dobu prodává.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze