Huawei Mulan: unikají nové fotografie (aktualizováno)

Největší čínský výrobce Huawei se nadále tlačí dopředu a dle nejnovějších spekulací chystá nový model Mulan, který by mohl stanout na pomyslném místě nejvybavenějšího modelu výrobce. Nabídne například FullHD displej nebo osmijádrový procesor.

Aktualizováno 17. 6. 2014

Na internet se nyní dostaly fotografie, které ukazují očekávaný Huawei Mulan. Telefon má velmi tenké rámečky po vzoru LG G3, kovový rámeček a čtečku otisku prstů. Na fotografiích se Mulan ukazuje v bílé barvě a záda jsou vyvedena z lesklého plastu. Pod displejem je trojice kapacitních tlačítek a na stranách najdeme klasická tlačítka jako tlačítko zapínání a kolébku hlasitosti. Kompletního představení bychom se měli dočkat 24. června.

Uniklé fotografie chystaného Mulanu

Původní informace z 5. 6. 2014

Huawei nás před několika týdny oslnil představením modelu Ascend P7, který zaujal designem a také velmi povedenou výbavou. Výrobce však rozhodně nehodlá usnout na vavřínech a připravuje další špičkově vybavený telefon, kterému se prozatím říká Mulan. Unikla fotografie, na které jsou zachyceny boky přístroje, které částečně prozrazují vzhled telefonu a také rozmístění prvků. MicroUSB konektor bude na boku a kvitujeme odemykací klávesu umístěnou pod tlačítko s hlasitostí.

Huawei Mulan

O střípky informací z výbavy se postaral benchmark AnTuTu. Víme tak, že displej nabídne rozlišení 1 920 × 1 080 pixelů a pod kapotou telefonu bude tepat osmijádrový procesor HiSilicon Kirin 920 s taktem 1,3 GHz. K ruce mu budou celé 3 GB RAM a interní paměť nabídne 16 GB. O přítomnosti či nepřítomnosti slotu na paměťové karty zatím zmínka nepadla. Za zmínku stojí nasazení Androidu 4.4.2 a také fakt, že v již zmíněném benchmarku Mulan předčil všechny špičkové modely. Poslední informace hovoří o 13megapixelovém zadním fotoaparátu a 5megapixelové kamerce na čelní straně.

Zdroje: gsmarena.com, weibo.com, gforgames.com, gsmarena.com, weibo.com

Diskuze ke článku
pedro
A jo to je osmijadro, tak to jdu zas spat. Kopnete nekdo do me, az budou aspon na sedesati ctyrech. Dobrou.
???
Nebude se jmenovat Huawei Hulán? :-D
Robin
Taky jsem vlastníkem p7 a po sgs 4 absolutní spokojenost.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze