Huawei Honor Tablet nabídne 8palcový displej a podporu volání

2

Leckdo by si s osmipalcovým tabletem u ucha mohl připadat poněkud podivně, ale pokud mezi ně nepatříte, pak by se vám mohla zamlouvat nabídka kompaktního tabletu od Huawei.

Jeho výbava není nikterak ohromující, jedná se spíše o nezbytný základ. Displej má úhlopříčku 8 palců, používá technologii IPS a má rozlišení 1280 × 800 pixelů. O provoz OS Android 4.3 s nadstavbou Emotion UI 1.6 se stará čtyřjádrový procesor Snapdragon 200 taktovaný na 1,2 GHz s grafickým akcelerátorem Adreno 302. Co se pamětí týče, v zařízení naleznete 1 GB RAM, 16 GB uživatelské paměti a také slot pro microSD karty do maximální kapacity 32 GB.

Huawei Honor Tablet na oficiálních snímcích.

Kamery se v zařízení nacházejí dvě: zadní má rozlišení 5 Mpx, přední pak 0,3 Mpx. Tablet podporuje 3G sítě HSPA+ s podporou hlasových hovorů a také Wi-Fi b/g/n, Bluetooth a GPS. Vše pohání baterie s kapacitou 4 800 mAh a vešlo se to do těla s tloušťkou 7,9 mm a hmotností 360 g.

Tablet se bude prodávat pouze ve stříbrném barevném provedení za cenu 180 dolarů, což je asi 3 800 korun s DPH. Do prodeje se dostane i o něco levnější varianta bez 3G. Informace o konkrétní dostupnosti ještě nejsou známy, zatím byly spuštěny předobjednávky v Malajsii.

Zdroje: vmall.my