Huawei chystá levný pětipalec Y6 Scale se Snapdragonem 210

12

Ačkoliv se může zdát, že se dnes vše točí jen kolem dražších telefonů s co nejlepší výbavou, výrobci nezapomínají ani segment low-endů. Například Huawei pravděpodobně chystá model Y6 Scale s pětipalcovým HD displejem či procesorem Snapdragon 210.

Na první pohled půjde o zcela obyčejný model, které vsadí na spíše oválný vzhled a senzorová tlačítka pod displejem. Hlavním lákadlem by mohl být pětipalcový displej s HD rozlišením. O výkon se postará moderní čtyřjádrový procesor Snapdragon 210 spolu s 1 GB RAM a grafickou akcelerací Adreno 304. Hlavní fotoaparát dostane do vínku 8 megapixelů, čelní kamerka pak 2 megapixely. Prostředí zajistí Android 5.0 Lollipop a přichystáno bude také 8GB úložiště.

Huawei Y6 Scale

Kapacita baterie dosáhne na průměrných 2 200 mAh. Ve výbavě pak jistě potěší přítomnost LTE, především při pohledu na očekávanou cenu, která má být přibližně 150 €, což je v přepočtu přibližně 4 000 Kč. K představení by mělo dojít 30. července.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Arpád
další z mnohých zbytečných mobilů
Honza
Will it lag? :D
Toncek
Mě to připadá něco podobného jako Honor 4A. Další zbytečný mobil za 4 000 Kč, to si s ním můžou víte, co..Proč nemůžou udělat něco s parametry: Dual, Snapdr. 210, 1-2 GB RAM, 8 ROM, displej do 4,5" s cenou do 3 tisíc..To je tupouny ani nenapadne..
Pepek
Jen bych poprosil pana Pavlíčka (autora článku), aby se probral, protože telefon za 4200 Kč není levný. Já bych si představil levný mobil za cenu 2- 2500 Kč...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze