Huawei Asend D3 poprvé zachycen. Dorazí už za půl roku?

12

Čínský Huawei nelení a zřejmě chystá další špičkový telefon, tentokrát v kovovém těle. Utajovaný model by měl uchvátit tloušťkou pouhých 6,3 milimetrů.

Huawei Ascend D2 byl představen teprve v lednu a na náš trh se teprve dostane. To však nebrání tomu, aby se vyrojily první spekulace o novém modelu, který by mohl být nástupcem. Prozatím se mu říká Ascend EDGE nebo také právě Ascend D3. Novinka zaujme celohliníkovým tělem a také tloušťkou, která by měla být pouhých 6,3 milimetrů. Pro srovnání Ascend D2 má 9,9 milimetrů.

Huawei Ascend D3 (EDGE)

Něco málo uniklo také o výbavě. Displej by měl být 4,9palcový s rozlišením 1920 x 1080 pixelů. Procesor samozřejmě čtyřjádrový a paměť RAM 2GB. O přísun energie se postará baterie s kapacitou 2600 mAh, a vaše snímky zachytí fotoaparát s rozlišením 13 megapixelů. V případě interního úložiště se spekuluje o variantě s 16 GB a 32 GB. O paměťových kartách zmínka prozatím nepadla. Vše každopádně zastřeší operační systém Android 4.2 Jelly Bean. Nového modelu se však nedočkáme dříve než později v druhé polovině letošního roku.

Zdroje: nowhereelse.fr

Diskuze ke článku
kadlik
Kdy bude teda D2 ??? Z Huawei mi napsali: Huawei Device Hi. The availability of Huawei Ascend D2 has not yet been confirmed. Please keep updated with us! Thank you!
For the latest product information & availability, please refer to our website & Huawei Czech Republic. Thanks.
http://www.huaweidevice.com/worldwide/
https://www.facebook.com/HuaweiDeviceCZSK
Lukáš
To jako vážně Jirko?! Má sice 40nm procesor ale výkon má stejný néli vyšší jak Exynos 4412 v SIII...LTE má! Kdyť tim se hlavně Huawei chlubí u svých mobilů, NFC má taky! A HDMI jsem si nevšim ani u Xperie Z, Oppo Findu 5 a ani u Galaxy S4...než něco napíšeš zamysli se nad tim co píšeš...a cenovka 13 000Kč je skvělá vzhledem k Xperii Z a Galaxy S4 (18 000)
Lukáš
Přesně kubyk...Jirka neví co píše...všude píšou že maj nejrychlejší stahování (150mb/s) a ještě maj super 4GLTE phone Ascend P2...NFC musím přiznat skutečně nemá sem se dočet ale to je jediný v čem měl Jirka pravdu...Přes adaptér přepojíš každej foun...a podívej se na specifikace Ascendu D3 a už sem prosimtě do diskuze nic nepřidávej
Lukáš
4x1,5Ghz-vyšší výkon jak u SIII, Note 2 nebo Xperia Z...NFC sem přiznal že nemá...LTE jsou všechny poslední telefony-Mate&D2&P2...HDMI přes adaptér (Xperia Z, HTC One, Galaxy S4 nemají micro hdmi)...32GB bych taky řekl že stačí ale pokud chceš víc tak si kup jinej mobil a připlať si za těch pár GB 4000,-...baterie 3000MaH (Xperia Z-cca2100, S4-2600 a ted netusim kolik htc one ale málo) 16-ti jádrová grafika je určitě nejlepší z těchto Full HD...a Galaxy S4 je plastovej (D2 má kovový rám a silnou baterii a je voděodolný)...myslim že stačí...a o procesoru si mluv jak chceš ale 4x1,5Ghz bohatě stačí na nejnovější hry

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze