Huawei Ascend Mate: chystá se obr s 6,1 palcovým FullHD displejem?

5

Poslední doba je ve znamení obřích displejů a nových odhalení. Po slibech několika výrobců, připravujících pětipalcové FullHD displeje a odhalení japonského velikána HTC J Butterfly přichází čínský výrobce Huawei se svou vlastní novinkou. Ven totiž unikly specifikace modelu Ascend Mate, a ten troškařit nehodlá.

Specifikace odhalil čínský web MyDrivers, bohužel bez jakéhokoliv vysvětlení či obrázků zařízení. Hned zkraje ale nemůže nezaujmout obrovský 6,1 palcový FullHD displej, který už má blíže spíše tabletům, než smartphonům. Společnost mu udělá 2 GB operační paměti, interně vyvíjený čtyřjádrový procesor K3V3 s taktem 1,8 GHz, operační systém Android 4.1 Jelly Bean a baterie o kapacitě 4000 mAh, to vše zabalené do těla s tloušťkou pouhých 9 mm.

TIP: Přečtěte si více o přístroji HTC J Butterfly.

Zatímco všechny parametry vypadají velmi impozantně, stále nemůžeme pochopit úhlopříčku displeje, která z přístroje dělá opravdu velké pádlo a samozřejmě přímého konkurenta hybridnímu zařízení Galaxy Note II. Zatím však nic není potvrzeno a máme tak nějak tušení, že o tajemném Ascendu do konce roku moc neuslyšíme. I když, jeden nikdy neví.

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
qwert
Zajímavé. A baterie konečně trochu odpovídá maxi dislayi, ne jako u HTC J.
nepřihlášený
bude-li mit okraj na každé straně 1mm a nahoře a dole dohromady třeba 5 mm na systemova tlacitka tak proč ne

prusvih je kdyz jsou okraje velke
stepo
Jak muzete napsat od japonskeho htc j butterfly? Pokud vím tak htc neni z japonska,ale z tai-wanu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze