HTC se možná vrátí k tabletům. Tentokrát zkusí systém Windows

8

Tchajwanské HTC se letos stáhlo z vod tabletů. U nás se například prodával pouze jediný tablet, který nijak velký úspěch nezaznamenal. Tajné zdroje nyní hovoří, že by to HTC údajně mělo zkusit s Microsoftem.

Jméno jediného u nás prodávaného tabletu od HTC je Flyer. Jednalo se o sedmipalcový tablet s Androidem 2.3, který však těžil z upraveného prostředí Sense a starší systém tak nebyl tolik znát. Vynikal také speciálním perem k ovládání. Bohužel úspěchy se nekonaly a to nejen u nás, což HTC přinutilo prozatím trh tabletů opustit.

HTC Flyer příliš úspěšný nebyl

Nepotvrzené zdroje nicméně nyní přicházejí se zajímavou informací. HTC by totiž letos mělo údajně vyrukovat hned se dvěma tablety. Tentokrát to však zkusí se systémem od Microsoftu, konkrétně tedy s Windows 8 RT. Menší tablet by nabízel sedmipalcový displej, větší pak rovnou 12palcový. Tablety by dokonce měly fungovat i jako telefony. Volání bude k dispozici v momentě, kdy připojíte Bluetooth sluchátko. Předpokládána představení je dle informací v plánu na třetí čtvrtletí 2013. Prozatím jde ale jen o spekulace. Uvítali byste na trhu tablety od HTC nebo byste dali přednost jiné značce?

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
Ladislav
Proč?! proč bože win.....
Jura
Zdravím. Hned na začátku článku máte překlep - "U nás se například prodával pouze jediný problém, který ..."
Kdo by si také problém kupoval, že. :-)
Orion
Nezaznamenal úspěch a proč ? Protože byl strašně předražený...
Tom
Logické. Slaví úspěch s wp tak, proč to nezkusit v tabletech.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze