HTC otevřelo v Praze novou značkovou prodejnu

7

Výrobce mobilních zařízení HTC otevřel v Praze novou značkovou prodejnu. Ta je zatím v testovacím provozu a do budoucna je plánováno její rozšíření a další využití. Kromě telefonů a ostatní elektroniky nabídne prodejna od června například četné originální příslušenství a výhledově také zónu pro studium a práci.

Značková prodejna v pražském centru na adrese Revoluční 17 je zároveň sběrným centrem servisní společnosti VSP Data. Ve značkové prodejně v ulici Revoluční si již dnes mohou zákazníci vyzkoušet a zakoupit všechny aktuální modely z portfolia HTC, nechybí ani nejžhavější novinky v čele s vlajkovou lodí HTC One M9. Od příštího měsíce si na své přijdou i stávající majitelé produktů HTC, kdy bude ve značkové prodejně k zakoupení také příslušenství pro aktuální modely. Česká republika jakožto součást regionu CEE (Střední a Východní Evropa) představuje pro firmu HTC velmi důležitý trh. I z tohoto důvodu se HTC rozhodlo otevřít svou značkou prodejnu právě v Praze.

Brandshop Revoluční – HTC

Spolu s otevřením prodejny spustilo HTC také svůj e-shop. Zatím jen pro Českou republiku, do budoucna ovšem obslouží i další země z regionu CEE. Součástí pražské prodejny bude v budoucnu také hub v prvním patře, jenž bude sloužit především jako místo pro klidnou práci, studium nebo přednášky a školení.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Tom
Aby ju aj rýchlo nezatvorili ako ju aj otvorili
vac
Když jsme tak důležitý trh tak by sem hoši mohli dát m9+ proč bude jen v Asii mi hlava nebere.
Kneblis
Předražený přístroje s neoslnivým designem a výkonem.
Go Apple a LG. :-)
mario
tiez cakam na htc s vatsou uhloprieckou zatial som si pred tyzdnom kupil desire 820 ale nieco top s 5.5 ako ma 820 stale chyba a samozrejme konstrukcia ako m8 m9

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze