HTC One se přes opožděný start možná prodalo už 5 miliónů kusů

4

Tchajwanský výrobce HTC to poslední dobou nemá jednoduché. Některé indicie a uniklé informace odhalují, že se z několika asijských divizí společnosti rozhodli odejít mnohé důležité osoby, což poukazuje na interní problémy a nedorozumění. Mezi chaosem se však blýskla jedná velmi pozitivní zpráva. HTC One se od svého uvedení na trh vyexpedovalo přes 5 milionů kusů.

A to je rozhodně skvělá zpráva, vezmeme-li v úvahu, že se HTC už nějakou dobu netěší takové popularitě, jako kdysi a přední místa mobilního průmyslu okupuje Samsung a Apple. Poptávka podle všeho mnohonásobně převyšuje nabídku a HTC si může alespoň na chvíli vydechnout. Model One zákazníky zaujal už při představení a zdá se tedy, že ani několikatýdenní opoždění, které jej provázelo, mnoho potencionálních zájemců neodradilo. HTC One láká na nové prostředí, hliníkové tělo, zdařilý displej s FullHd rozlišením a také fotoaparát s Ultrapixely.

TIP: Přečtěte si také naši recenzi na HTC One.

Výrobu HTC One navíc doteď pronásledují problémy, spojené s nedostatkem hliníkových krytů a senzorů fotoaparátu, což je jeden z důvodů vyprodaných skladů. Předpokládá se, že by měly továrny neduhy vyřešit v nejbližší době a prodeje novinky porostou ještě rychleji. HTC to rozhodně přejeme, jelikož se HTC One opravdu povedl.

Technické parametry HTC One

Kompletní specifikace
Konstrukce137,4 × 68,2 × 9,3 mm, 143 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejSuper LCD 3, 4,7" (1 920 × 1 080 px)
Fotoaparát4 Mpx (2 688 × 1 520), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm Snapdragon 600 APQ8064T, CPU: 4×1,7 GHz, GPU: Adreno 320
PaměťRAM: 2 GB, vnitřní paměť: 64 GB / 32 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ?, LTE: 100 / 50 Mb/s, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 5.0
Akumulátor2 300 mAh, bezdrátové nabíjení: ne
Dostupnostbřezen 2013,

Zdroje: online.wsj.com, androidauthority.com

Diskuze ke článku
stepo
No ja jsem naopak cetl,ze se htc teda vubec nedari,ano to tu pisete take..ale udajne prave ani to htc one nedokazalo nijak ovlivnit prodeje vyrobce. Ake na druhou stranu-psali to na mobilmanii,a uz je to nejaka doba..a to htc jeste neprodavalo tento model na vsech trzích,takze vase zprava muze byt pravdiva..nic mene sony xperia z se prodalo za 40 dni 4,6mil. kusu.a to uz je take starsi zpsava..tudiz take uspech.ale aby jste me dobre pochopily,ja proti htc nic nemam,delaji celkem dobre smartphony.ale uspech preji vice prave Sony!!
HTCvsNokia
Nokia to da este HTC vyzrat za ten mikrofon a ako sa zda tak nielen za neho ...takže 5mil. KS :D ...to bude fajn odškodnenie pre Nokiu za taky predaj(ak su cisla pravdive) s ich mikrofonom :D...
http://www.mojandroid.sk/2013/05/25/nokia-htc-spor-zakaz-predaja-one-v-usa/ ....inak HTC sa utopi vo svojej neschopnosti pocuvat uzivatelov, stale tlacia 16GB(pripadne menej 8GB) do nových telefonov bez možnosti SD, fuj... mam rad HTC ale toto je kus haluz .....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze