HTC One dostane Android 4.2 v několika příštích týdnech

14

Vlajková loď, která se až nyní na většině trzích začíná prodávat, dostane do měsíce aktualizaci na novější verzi Androidu 4.2.2. Nová aktualizace přinese podporu dalších gest, nárůst výkonu a očekávat můžeme i optimalizaci výkonu fotoaparátu.

HTC One - oficiální fotografie

Přečtěte si: Recenze HTC One – Jediný rytíř v zářivé zbroji

I když samotné HTC oficiálně nespecifikovalo, kdy uvolní aktualizaci na Android 4.2.2, tak několik zdrojů nezávisle na sobě uvádí termín v horizontu jednoho měsíce. Aktualizace daruje majitelům tohoto zařízení nárůst výkonu, lepší pohotovostní výdrž, nová gesta a widgety. S největší pravděpodobností by měl být optimalizován i fotoaparát. Vývoj kolem aktualizace budeme bedlivě sledovat a zprostředkujeme Vám další podrobnosti související s uvedením nového Androidu.

HTC One - živé fotografie

Pokud jste již šťastnými majiteli tohoto zařízení, můžete nám sdělit své poznatky a dojmy z něj. Co si pak slibujete od nové aktualizace? V čem One ztrácí a co je potřeba vylepšit? Pojďte s námi i ostatními diskutovat.

Technické parametry HTC One

Kompletní specifikace
Konstrukce137,4 × 68,2 × 9,3 mm, 143 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejSuper LCD 3, 4,7" (1 920 × 1 080 px)
Fotoaparát4 Mpx (2 688 × 1 520), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm Snapdragon 600 APQ8064T, CPU: 4×1,7 GHz, GPU: Adreno 320
PaměťRAM: 2 GB, vnitřní paměť: 64 GB / 32 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ?, LTE: 100 / 50 Mb/s, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 5.0
Akumulátor2 300 mAh, bezdrátové nabíjení: ne
Dostupnostbřezen 2013,

Zdroje: gottabemobile.com

Diskuze ke článku
Dave
HTC One mam dneska presne tyden (kupovano v HTC store Na porici) zatim vse v pohode a v podstate po tydnu uzivani to mu nemam co vytknout, ale spis to bude tim ze az do teto chvile jsem jel na cca 3roky starem SGS s 2.3.7 (last offic romce) androidem takze jsem o tri generace dale a na lepsi se vzdy zvyka rychle... :) Nicmene zadny zasadni nedostatek zatim nepozoruji.
Marcus
Chtělo by to ještě trochu přiostřit fotky, jinak v horších světelných podmínkách (pod mrakem) jsou ty fotky a vide o řád lepší, než z S4. Jak je ale pěkně,tak je zase o trochu lepší S4. Jinak HTC lítá o trochu líp, než S4, ale žádný extrémní rozdíl to není. Baterie je překvapivě taky dost dobrá.
petr koran
jj souhlas, ty fotky se musi zlepsit, jinak krome par drobnosti, vse v cajku. i kdyz - no, musel jsem presedlat na Nova launcher...
ja
Hlavne by to chcelo vylepšiť ten launcher aby sa s poslednej strany dalo prejst na tu prvu a v aplikacijach to iste a aby boli horyzontalne to by zĺachšilo pracu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze