HTC Mini: návrat sluchátek kvůli přerostlým telefonům?

8

Poslední roky se chytré telefony neustále zvětšují a k nejzákladnější funkci, za kterou se jasně považuje volání, začínají být téměř nevhodné. Netradiční řešení nabídne HTC. HTC Mini bude malým NFC zařízením, se kterým si zavoláte.

HTC Mini není novým telefonem pro nenáročné, ale příslušenstvím k velkým modelům výrobce. Aktuálně jej výrobce prezentuje jako doplněk pro své obří HTC Butterfly. Na první pohled vypadá HTC Mini jako feature telefon velmi tenké konstrukce. Nabízí malý displej čtvercového tvaru a klasickou alfanumerickou klávesnici. S obřím smartphonem jej spojíte pouhým dotykem, jedná se tedy o NFC technologii.

HTC Mini

Po spojení už můžete z HTC Mini pohodlně psát SMS zprávy nebo telefonovat. Právě volání z velkých telefonů může být nepohodlné a pro mnohé i nepříjemné. Snadno si přes HTC Mini také pustíte hudbu a pokud chytrý telefon propojíte například s televizí, lze aplikace poté obsluhovat přes HTC Mini.

Prozatím nepadlo slovo o dostupnosti tohoto příslušenství na trzích, kde se již HTC Butterfly prodává. Je však možné, že se více dozvíme za měsíc na veletrhu MWC 2013 v Barceloně. Co říkáte na řešení HTC, jak obejít velikost dnešních špičkových telefonů? Uvítali byste příslušenství ve stylu HTC Mini i od jiných výrobců?

Zdroje: androidcentral.com, pocket-lint.com, phandroid.com

Diskuze ke článku
Martin
Sám vlastním galaxy note (5,3 displej) ,ale tohle bych jako příslušenství fakt nechtěl.Podle mě je to slepá ulička a velký úlet.Když už někomu vadí vytahovat z kapsy velký telefon kuli zavolání tak co třeba použít blue headset?
Tahle příšernost mi připomíná Nokii 5110.
XJ-10
Totalni kravina. Kdyz nedokazu pouzivat tak velke zarizeni, tak si ho logicky neporizuju.
Navic HTC Mini je jen dalsi hnusna krabicka, ktera bude potrebovat pravidelne dobijet, takze dalsi vyrazne minus atd atd.
Tomáš
Cena cca 100€ :) :D
Raiden
Snad to nedopadne tak že budou dělat v podstatě 8" tablety s takovým příslušenstvím

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze