HTC Desire HD: nový update na cestě, ale zatím bez perníku

5

Majitelé HTC Desire HD mohou v těchto dnech skrze technologii OTA aktualizovat svůj firmware. Na světě je nový update, který opravuje několik chyb a zlepšuje funkčnost například fotoaparátu. Bohužel nový update zatím nepřináší nejnovější verzi Androidu 2.3 Gingerbread.

V těchto dnech mohou majitelé HTC Desire HD dostat hlášku o tom, že pro jejich zařízení je k dispozici nová aktualizace, jejíž velikost se pohybuje kolem 40 MB. Update je možno provést přímo z telefonu, bez nutnosti použít PC či USB kabel. Stačí pouze datové připojení (nejlépe Wi-Fi) a o zbytek se pak postará již telefon sám díky technologii OTA (Over The Air). Nový firmware zlepšuje stabilitu celého přístroje, opravuje bugy, přináší drobná zlepšení a také zlepšuje start fotoaparátu a aktualizuje ovladače fotoaparátu. Změny pocítíme i v oblasti nahrávání videa ve vysokém rozlišení. Dle zkušeností uživatelů s novou aktualizací lze potvrdit, že aktualizace odstranila například sekání při pořizování videonahrávek ve vyšším rozlišení a při používání diodového blesku nyní nedochází k přepalům. Mírně se zlepšila i samotná kvalita fotek. Zbaví se konečně růžového nádechu?

HTC Desire HD
TIP: Nenechte si ujít recenzi HTC Desire HD

HTC Desire HD se v současné době může právem pyšnit titulem nejvybavenějšího Androidu na našem trhu. Nabídne královskou výbavu v čele s 4,3" dotykovým kapacitním SUPER LCD displejem, výkonným procesorem Snapdragon s čipsetem od Qualcommu QSD8255 o taktu 1 GHz, pamětí 768 MB RAM, spolu s grafickým akcelerátorem Adreno 205. Výrobce se také chlubí kvalitním zvukem v podání Dolby Mobile a SRS zvukem (zvuk však v reálu kvalitní není). V základu nalezneme operační systém Android 2.2 Froyo. Zadní strana je v režii 8 MPx fotoaparátu, který je schopen pořizovat videonahrávky ve vysokém rozlišení (720p). Nemusíme mít pochyby ani nad kvalitami dílenského zpracování, které spadá do lepšího průměru díky kovové unibody konstrukci. Dojem narušuje pouze spodní plastová brada.

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
Vlastimil
Já mám svůj HTC DHD s O2 a žádný růžoví náhled u fotek nemám. Mě už oznámení došlo myslím před 3my dny. Ale ještě jsem se nedostal domů k Wi-Fi takže nemohu potvrdit jak to funguje. Nechce se mi to stahovat přes EDGE.
semacik
Tak ja som aktualizoval tiez ale nie cez OTA ale cez PC , a jediny postreh je o nieco rychlejsia. :)
martin
ja som tiez nainstaloval a tiez zatial nejake zmeny som si nevsimol iba to co tu uz je spominane ze je to rychlejsie a stabilnejsie a to kamera vo vyssom rozliseni je tiez pravda ze to uz nezatrhava..
rasty
Dhd kupeny na vianoce, no ziadny ruzovy nadych som nepostrehol. Max spokojnost.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze