Hra Breach & Clear pro iOS je na světě: podívejte se na trailer

Taktická hra Breach & Clear právě vychází a představuje se nám v launch traileru. Od 18. července je dostupná pro zařízení iOS, ale počítá se i s Androidem, jen ještě nebylo stanoveno datum vydání. Hlavním tahákem je 3D grafika a propracované možnosti.

18. 7. vyšla taktická vojenská akce pro iOS s názvem Breach & Clear. Hra nabídne propracovanou 3D grafiku a pyšní se takovými vlastnostmi, jako je možnost upravit si zbraně, prohlížet si statistiky jednotlivých vojáků a hlavní je samozřejmě taktický pohled. V něm vidíme mapu seshora nebo dosah a viditelnost vojáků. A přestože mluvíme o taktické hře, tak součástí budou i rychlé přepadovky, při kterých bude hlavním cílem překvapit protivníka.

Hned na první pohled Breach & Clear připomíná sérii XCOM (která byla nedávno portována na iPad), jen je trochu méně zaměřena na pomalý taktický postup. Hry se jinak podobají v hlubokých statistikách vojáků, sestavování týmu nebo taktickém pohledu. Původně měl být titul zdarma, ale na poslední chvíli se autoři rozhodli, že za hru budou chtít 1,79 €. Kromě iOS vyjde také pro Android, tam ale datum vydání nebylo nijak stanoveno.

Stáhnout Breach and Clear

Google Play App Store

Zdroje: toucharcade.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze