HP chystá vlastní chytré hodinky. Spojí se s Androidem i iOS

3

Na vlastních chytrých hodinkách údajně pracuje také HP. Mělo by jít o luxusně vypadající kousek, který se spojí nejen s Androidem, ale také systémem iOS. Výrobce se také spojil s designerem Michaelem Bastianem, který se postará o pozlacení hodinek.

HP oficiálně vypustilo první snímky svých chystaných chytrých hodinek, čímž oznámilo, že brzy vstoupí na rozvíjející se trh s werables. Připravované hodinky by měly zaujmout svým vzhledem. HP vsadí na kulatý „ciferník“ a samotné hodinky budou vytvořeny z nerezové oceli. Ovládání obstarají tři tlačítka po straně. Samotný vzhled hodinek by se měl údajně inspirovat luxusními interiéry těch nejdražších automobilů.

HP SmartWatch

Pracovat na hodinkách bude i americký designér Michael Bastian, který bude mít na starost pozlacení hodinek. Prostředí vyvíjí samotné HP a nepůjde tedy o nasazení systému Android Wear. Z tohoto důvodu budou hodinky kompatibilní nejen s Androidem, ale také s prostředím iOS od Applu. Vyjma základních funkcí, jako je čtení zpráv, e-mailů a hovorů, nabídnou hodinky možnost zobrazení předpovědi počasí a hudební přehrávač.

HP SmartWatch

Chytré hodinky od HP budou odolné proti vodě a baterie by měla dle současných informací vydržet na jedno nabití 7 dní. Pro možnost vlastní personalizace nabídne HP výměnné řemínky, kde bude na výběr z černé gumy, hnědé kůže či zeleného pásku z nylonu. Jak je již nyní zřejmé, hodinky od HP míří na skupinu movitějších zákazníků a tomu bude zřejmě odpovídat také cena.

Zdroje: fonearena.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
Vít Kesselgruber
Vít Kesselgruber
konečně někdo dostal dobrý nápad
Hodinky
Ony ty hodinky nebudou zas tak zbytecna vec. Je neslusne pri jednani nebo na schuzce s klientem kontrolovat mobil (vytahovat pred nim ze saka/pouzdra) jestli nahodou nedorazila SMS (obcas ty vibrace nejsou citit), email nebo co dalsiho ma na programu v kalendari-kdyz ma clovek nabity program.

Letmy pohled na hodinky to resi. Proc ne. ale chtelo by to nejakou rozumnou cenu- nechce se mi vyplaznout 10k na drevo za hodinky.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze