Honor Watch GS Pro a Watch ES míří na český trh. Cenově potěší

3
Honor Watch GS Pro a Watch ES míří na český trh. Cenově potěší
Fotografie: Honor
  • K oběma získáte v předprodeji dárek v podobě sluchátek či náramku
  • Chytré hodinky Watch GS Pro budou stát 6 499 Kč, Watch ES 2 499 Kč
  • Prodej bude zahájen 19. října

Na český trh se brzy dostanou dvě zbrusu nová zařízení z kategorie wearables, a to chytré hodinky Watch GS Pro a fitness hodinky Watch ES. Druhé jmenované tak trochu připomínají velký chytrý náramek s protáhlým displejem o úhlopříčce 1,64". Tělo hodinek je dle výrobce z odolného polymerního vlákna. Pro uživatele je podstatné, že hodinky mohou do vody, chlubí se odolností do 5 ATM. Sportovní aktivity budete moci měřit velmi přesně. Nechybí akcelerometr, 6osý gyroskop, optický snímač srdeční frekvence ani možnost měření okysličení krve. Naopak zapomenout musíte na GPS.

Watch ES si již dnes můžete předobjednat a zdarma k nim obdržíte chytrý náramek Honor Band 5. Za tento balíček zaplatíte 2 499 Kč, přičemž prodej bude zahájen 19. října.

Honor Watch ES

Konstrukce46 × 30 × 10,7 mm, 21 g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ano (20 mm)
DisplejAMOLED, 1,64" (280 × 456 px)
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
KonektivitaBluetooth: 4.2, ne, ne
Akumulátor180 mAh, nabíjení: proprietární kolébka

Další novinkou jsou chytré hodinky Watch GS Pro, které lákají na sportovní kruhový vzhled a 1,39" Super AMOLED displej. Hodinky plní vojenský standard MIL-STD 810G, samozřejmě odolají vodě a jsou vhodné pro plavání. Při outdoorových aktivitách se mohou opřít o GPS, GLONASS a barometr. K dispozici budete mít rovněž přesné informace o počasí či východu a západu slunce. Honor Watch GS Pro disponují více než 100 různými sportovními režimy, mezi kterými je i běh, jízda na kole, horolezectví, plavání či veslování.

Honor Watch GS Pro jsou od dnešního dne v předprodeji se sluchátky Magic EarBuds zdarma. Za tento balíček výrobce požaduje 6 499 Kč, přičemž prodej bude zahájen 19. října.

Honor Watch GS Pro

Konstrukce48 × 48 × 13,6 mm, 45,5 g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ano (22 mm)
DisplejAMOLED, 1,39" (454 × 454 px)
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
KonektivitaBluetooth: 5.1, ne, NFC
Akumulátor790 mAh, nabíjení: proprietární kolébka
Diskuze ke článku
Jakub Horváth
Jakub Horváth
Konečně sportovní hodinky, které vypadají, jako že něco vydrží. Už se mi několikatery od různých značek při cestování rozbily. Potřebuju něco, co vydrží dlouho pod vodou, a nerozbije se to po prvním nárazu na kámen. Snad to budou tyhle, už jsem si je předobjednal.
Jan Mikulka
Jan Mikulka
Tyjo, tak ty mě opravdu zaujaly. Hlavně výdrž baterie a taky možnost zpět na start, to bych už nemusel zabloudit 😃 a hlavně je tu dost zimních sportů, který mám fakt rád. No dost o jejich koupi uvažuju!
Kristýna Turečková
Kristýna Turečková
Ty hodinky jsou tak boží!! Nemůžu se vynadívat! Rozhodně si je pořídím, to je jasné. Cena, funkce, vzhled, všechno na jedničku. Stejně jako většina produktů od Honoru.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze