Herní tablet Acer Predator jde údajně do sériové výroby

5

Ten, kdo chce tablet hlavně na hraní her, v současné době příliš na výběr nemá. Jako čistokrevně herní tablet se zatím totiž tváří snad jen Shield od nVidie. To by se ale brzy mělo změnit, Acer totiž připravuje model s názvem Predator.

Poslední zprávy hovoří o tom, že se Acer Predator konečně dostal do sériové výroby. Jeho skutečně oficiální představení by se přitom mělo uskutečnit na veletrhu IFA, i když poprvé byl vidět už na newyorské konferenci Aceru, která se konala v dubnu.

Acer Predator
Takto Acer Predator vypadá.

Acer Predator přitom nabízí 8,5palcový displej s FullHD rozlišením. Mezi další výbavu patří čtyřjádrový procesor Intel Atom x7 (konkrétně verze x7-8700) či 2 GB RAM a 32 GB úložného prostoru. Tablet běží na Androidu ve verzi 5.1 Lollipop. Překvapivě se pak v jeho výbavě objevuje NFC, jež u tabletů stále není příliš rozšířeno.

Zdroj nejnovějších informací dále tvrdí, že do běžného prodeje by se měl tablet podívat v posledním čtvrtletí letošního roku.

Zdroje: digitimes.com, gforgames.com, androidcommunity.com

Diskuze ke článku
Jirka.S
Nějaká chyba asi, diskuse byla smazána nebo co. Jen jsem psal ze herní tablet s takovou ramkou fakt není herní, otevře se pár aplikaci a bude se to sekat a padat. Herní budoucnost tabletu není podle mého v tom mít to železo doma, protože takové aby utáhne parádní hry jak na konzolích a pc stejně nebude. Budoucnost hraní na tabletech je ve streamingu, jako má nvidia grid nebo Sony remote play či gaikai.
Foxx
Suhlasim.2GB ram a herny tablet????Tak tento vtip nepoznam.Top Smartfony maju 3-4gb ram a do tabletu 2gb?To dava zmysel.
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Naposledy upraveno: 26. 8. 2015 12:20
Herný tablet? S Androidom? A čo sa na ňom akože máme hrať? Tie Free-to-Play sračky na jedno kopyto? Alebo niekoľko rokov starú a obohranú NOVU či Modern Combat?
Baf
Můžeš hrát Vainglory např.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze