Hangouts povyšují na verzi 7.0, novinky usnadní práci

9

Chatovací aplikace Hangouts, která je nedílnou součástí většiny telefonů s Androidem, se dočkala významnější aktualizace a povýšila na verzi 7.0. Mezi novinkami zaujme možnost rychlé odpovědi přímo v notifikační liště.

S nejnovější aktualizací se Hangouts naučí pár nových funkcí. V prvé řadě jde o možnost odpovídat na příchozí zprávy v chatu přímo v notifikační liště. Přibude totiž tlačítko Odpovědět a po jeho stisknutí se přímo ve zmíněné liště objeví malé okno, kam bude možné napsat vaší zprávu, poté ji odeslat a samotnou aplikaci Hangouts ani nebude nutné otevírat.

Hangouts

Druhá novinka pak rovněž urychlí vaší práci. Pokud si s někým píšete skutečně často, můžete si jeho Hangouts kontakt nově umístit na pohotovostní obrazovku. Jak na to? Pokud u otevřeného chatu zobrazíte menu možností, zvolte položku Uložit na plochu. Poté se daný kontakt objeví na ploše.

Aktualizace současně přináší i drobné změny v designu prostředí a ovládacích prvků. Nová verze Hangouts 7.0 se šíří postupně a prozatím vám aktualizace nemusí být nabídnuta. To se však v nejbližších dnech změní.

Stáhnout Hangouts

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: androidcentral.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
roman
á Google kopíruje od toho zlého Microsoftu :D
ICE
Android objevuje funkce, které mají Lumie už snad 5 let :D
Lukas “Kefalin” Tankovic
Lukas “Kefalin” Tankovic
Nemal to nahodou Apple ako prvy v iOS 7? A 5 rokov? To snad nemyslis vazne, ved to vie az W10 tusim, moja L830 s WP 8.1 s update 2 to nevie...
Dano
Tak majú na čom pracovať... Nechápem aj to že tá aplikácia ide oproti Messengeru o dosť pomalšie. Uvidím po aktualizácii.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze