GTA San Andreas právě vyšlo pro Windows 8 a RT

5

Populární hra s gangsterem Carlem Johnsnem a otevřeným světem plným přestřelek, aut, loupeží, obchodů a různých možností nyní přichází také na zařízení se systémem Windows 8 a Windows RT. Původní hru navíc vylepšuje o upravenou grafickou stránku.

Rockstar to s portováním svých her myslí skutečně vážně. V mobilních hrách je totiž velký potenciál a dnešní telefony nemají problém pustit hru, kterou jsme před několika lety hráli na PlayStationu 2 nebo počítači. A to je ohromná šance pro vydávání starších her znovu. Jednou z naprostých klasik je i port Grand Theft Auto: San Andreas, který nejprve vyšel pro Android a iOS. Později se dokonce objevil na Windows Phone 8 a nyní si ho mohou stáhnout uživatelé Windows 8 a Windows RT. Zaplatíte za něj 140 Kč, což není málo, ale dostanete tak hodiny zábavné hry, příběh gangstera a ohromný otevřený svět.

Oproti staré verzi má hra vylepšené textury či modely a podporuje vyšší rozlišení. Zároveň byl vylepšen systém osvětlení. K tomu samozřejmě přibylo dotykové ovládání, které má tři připravená rozložení a dále jde upravovat. Ovládání je ovšem jednou z nejkritizovanějších věcí na této hře, protože je poměrně složité a bez připojeného ovladače by se vám mohlo hrát hůře. Připomenout si můžete také naši recenzi, ve které jsme hru představili.

Stáhnout Grand Theft Auto: San Andreas

Google Play App Store

Grand Theft Auto: San Andreas – videorecenze

Zdroje: wpcentral.com

Diskuze ke článku
Hind
A dá se to ovládat i klávesnicí a myší?
Andrej Michalek
GTA san andreas bolo na win 8 už dávno :D:D. Takisto aj GTA IV . Mysleli ste asi Windows phone 8 a Win RT 8.
Pokky
Podle mě, tahle verze nemá moc smysl. RT s nástupem nových atomů vymřelo. A na x86 spustím původní verzi hry, to mohli vydat jen nějaký patch na dotykové ovládání.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze