GTA: Liberty City Stories je po 10 letech pro telefony, zatím pro iOS

2

Populární herní série Grand Theft Auto se těší velké oblibě již téměř dvě desetiletí. Několik dílů již vyšlo také předělaných pro mobilní platformy Android a iOS. Nyní se dočkává další díl s podtitulem Liberty City.

Grand Theft Auto: Liberty City Stories je volným pokračováním klasického třetího dílu celé série. Vyšlo již v roce 2005 a na mobilní telefony se tak dostává přesně po 10 letech. Zatímco před dekádou jste si hru mohli zahrát buď na konzoli Sony PSP či velkém Playstationu 2, nyní přibudou i mobilní telefony. Na ně se však dostane citelně přepracovaná verze po stránce grafického hávu. Vylepšeny jsou textury, stínování a pokud máte letošní iPhony 6s, případně velký iPad Pro, užijete si celou hru ve skvělých 60 FPS. Rockstar games, které za hrou stojí, navíc již využije i funkci 3D Touch a nabídne ji ve hře pro zobrazení doplňkového nastavení.

Grand Theft Auto: Liberty City

Ani na telefonech nebude možnost pustit si ve hře při jízdě autem vlastní stanici s názvem MIX TAPE. Oblíbenou hudbu pouze v rámci paměti telefonu nahrajete do nově vytvořené složky GTALCS. Grand Theft Auto: Liberty City Stories je prozatím dostupné pouze pro iOS, a to konkrétně pro iPhone 5 a novější, iPad 4 a novější, a iPod 6. generace. V obchodě AppStore si hru můžete stáhnout za zhruba 190 Kč. Chystá se samozřejmě i verze pro Android, avšak datum vydání oznámeno nebylo.

Stáhnout Grand Theft Auto: Liberty City

App Store

Zdroje: theverge.com

Diskuze ke článku
gta
už se těšim na gta iv...to by už i iphone 6S mohl taky utáhnout ne? :D
X Knox
X Knox
Proste best!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze