Google vyhlásil TOP 10 nejlepších Android aplikací roku 2012

2

Google dnes zveřejnil seznam 10 nejlepších aplikací roku 2012, které si dnes na Google Play můžete stáhnout. Jaké to jsou?

Google

Google opět vyhlašuje ty nejlepší aplikace roku 2012 na Google Play. TOP 10tka nejlepších aplikací podle Googlu docela překvapivě neobsahuje žádnou do detailu propracovanou a výkonnostně náročnou hru. Na druhou stranu všechny aplikace z výběru spustíte na drtivé většině androidních zařízení, ať už jde o smartphone či tablet, levný či drahý. To byl ostatně zřejmě účel. Podle Googlu jsou také všechny aplikace bez problému ke stažení kterékoliv země na světě.

A co bychom z výběru vypíchli my? Zaujalo nás třeba zařazení populárního pokročilého editoru fotografií Pixlr Express. S touto aplikací můžete opravdu každou fotografii velice detailně upravit naprosto kdykoliv a kdekoliv. Pro ty, kteří ovládají angličtinu, bude určitě velmi zajímavou aplikace TED. Jejím obsahem jsou tisíce textových i video rozhovorů s různými zajímavými osobnostmi. Do TOP 10 Google naprosto očekávaně zařadil i stálici Evernote, tedy propracovaný a přitom velmi intuitivní poznámkový blok. Kompletní seznam deseti nejlepších Android aplikací podle Googlu naleznete níže. Ještě doplníme, že aplikace nejsou nějak seřazeny. Žádná tedy není první ani poslední, ale všechny stojí na stejné úrovni.

A co vy? Souhlasíte s výběrem Googlu nebo byste do seznamu zařadili jiné aplikace?

TOP 10 aplikací na Google Play podle Googlu

Zdroje: play.google.com, phandroid.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Albert
Pixlr Express používám už asi dva měsíce a opravdu se není čemu divit, protože podle mě jde opravdu o ten nejlepší editor fotografií pro android. Mám na mobilu i na tabletu a jsem maximálně spokojen. Vysoká spolehlivost, skvělá rychlost a hlavně opravdu velké množství nejrůznějších funkcí a efektů, spojených do příjemného a přehledného prostředí. A Evernote taky skvělá věc pro všechny textové poznámky a připojené dokumenty najednou. Jen doufám, že do budoucna přibude i možnost jednotlivé poznámky nebo zápisníky zamknout heslem proti neoprávněným vstupům...
fuj
Samé píčoviny

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze