Google upustil v aplikaci YouTube od widgetu

11

Nová verze aplikace obvykle znamená přidání nějakých funkcí, u YouTube je tomu ale naopak. Z aplikace zmizí widget, a to z jednoduchého důvodu: nikdo ho nepoužíval. Naproti tomu přibyly nové části kódu, které do budoucna slibují offline sledování.

Widget aplikace YouTube používal pouze jeden z asi dvou set uživatelů. Není se čemu divit, jeho funkčnost byla velmi prostá, ukazoval jen pár videoklipů, které vám YouTube doporučuje ke shlédnutí. Od verze 5.10.1.5 je tak jeho nabídka odstraněna.

Tento widget podle Googlu nikomu chybět nebude.

Novinky jsou spíše drobnějšího charakteru a souvisejí s připravovaným Android One pro rozvojové trhy. Nově by například mělo být možné přenášet stažená videa mezi jednotlivými telefony prostřednictvím Wi-Fi nebo Bluetooth. Tato funkcionalita však není zatím uživatelsky přístupná. Aktualizace prostřednictvím Google Play již probíhá.

Stáhnout YouTube

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: androidpolice.com

Diskuze ke článku
Petr Kropáč
Petr Kropáč
Tím to u mě zabili. :-(
.
Me YT od poslednich dvou aktualizaci nefunguje ...:) tak mi zbyva jenom prohlizec. A widget jsem osobne taky nepouzival...
Tomáš Kunst
Zdá se, že těch dvoustých je nějak moc - já widget používal taky. To zabíral tolik paměti, že ho museli rušit, když tam už jednou byl?
Kunťa Punťa
Kunťa Punťa
Nikdy jsem ho nepoužil, takže plakat pro něj nebudu:)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze